Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhabalar aracımda Doğan abimin ısınma sorununu incelerken kendi aracım da inceleme yaptım ve aracımın çok geç ısındığının ve kaloriferin açık olduğu durumlarda ani hararet düşüşünü fark ettim ve hararet ibresi Max 2 dakika içinde en dibe iniyordu ve servisin yolunu tuttum servisteki incelemeler sonucu termostatımın değişmesi gerektiği söylendi ve değişti ama sorunum hala çözülmedi, aramızda bu sorunu yaşayan, sorunu çözen, önerisi olan var mı acaba?
Soru
Kadir Mermer
Merhabalar aracımda Doğan abimin ısınma sorununu incelerken kendi aracım da inceleme yaptım ve aracımın çok geç ısındığının ve kaloriferin açık olduğu durumlarda ani hararet düşüşünü fark ettim ve hararet ibresi Max 2 dakika içinde en dibe iniyordu ve servisin yolunu tuttum servisteki incelemeler sonucu termostatımın değişmesi gerektiği söylendi ve değişti ama sorunum hala çözülmedi, aramızda bu sorunu yaşayan, sorunu çözen, önerisi olan var mı acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
11
6
3
Popular Days
May 21
23
Şbt 15
7
Ara 24
2
Ara 25
2
Top Posters For This Question
Servet Ö. 11 posts
Enes Andıç 11 posts
MustafaCelik 6 posts
Yunus Gül 3 posts
Popular Days
May 21 2016
23 posts
Şbt 15 2016
7 posts
Ara 24 2018
2 posts
Ara 25 2018
2 posts
Popular Posts
Doğan Kurban
Bunlar böyle diyip geçiştirmişlerdir.
Servet Ö.
Ahaha, oyle deseler basta termostat degistirmezlerdi. Degistirdikten sonra yine ayni sey varken oyle birsey diyorlarsa eger cirkinlik olur. Sanmiyorum oyle birsey dediklerini. En fazla abi sen bi 100-
Servet Ö.
Devirdaimdeki suyu kalörifer fanıyla soğutamazsınız. Geç ısınır ama ısınır dizel. Eğer ısınmışsa eğer devirdaim fanı falan soğutamaz. Ya ısınmamıştır araba, yada devirdaimdeki elemanlardan birind
Posted Images
Bu soruda 46 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap