Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2009 model dizel 74.000 km de focusum var. Dün uzun yola çıktım. 150 km bi yol yaptım. 170 in altına düşmedim. Ertesi gün aracım siyah duman atmaya başladı. Gaz pedalına yüklendiğim anda aynaya baktığımda arka taraf yoğun bir duman altında kaldı. Aynı zamanda 2.vites de özellikle çekiş çok az düştü normal birisi kullansa anlamaz ama ben hergün bindiğim için farkı anlıyorum. Aracımda sorun nedir üstadlardan yorum bekliyorum teşekkürler.
Soru
Aykut Bakır
2009 model dizel 74.000 km de focusum var. Dün uzun yola çıktım. 150 km bi yol yaptım. 170 in altına düşmedim. Ertesi gün aracım siyah duman atmaya başladı. Gaz pedalına yüklendiğim anda aynaya baktığımda arka taraf yoğun bir duman altında kaldı. Aynı zamanda 2.vites de özellikle çekiş çok az düştü normal birisi kullansa anlamaz ama ben hergün bindiğim için farkı anlıyorum. Aracımda sorun nedir üstadlardan yorum bekliyorum teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap