Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 16, 2016 Önce Turkish Mustang Convertible... Şu kablolar için yer bulamamak Allahım Amerika'ya yardım et Şifreli bijonlar Şimdi iki kuzene bakalım. Aynı motorlu iki ayrı kıta aracı. Beyaz Avrupa, turuncu Amerika. Ek paketli vatandaş Aynalar farklı Güççük aynalı ama kör nokta uyarılı Led'leri yanan mustang Sol Avrupa, sağ Amerika. Amerikalı da, aracı uzaktan çalıştırma sistemi mevcut. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Yakup Bey güzel bir inceleme ve karşılaştırma olmuş. Elinize sağlık. İnsan bunları görünce inanın kendini kötü hissediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Karagöz Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Bugün yanıma siyah bir Amerika'lı geldi selamlaştık, bir kaç kilometre önümde gitti. Sinyal verdiğinde hayranlıkla izledim, arkadaki üçlü bloklar birer birer yanıp sönerek sinyal yönüne doğru kayıyordu. Hani şu 'kara şimşek'in önündeki kırmızı ışıklar gibi. Basit ama olağanüstü bir detay, zekice düşünülmüş. Belki eski versiyonlarda da vardır, ben bilmiyordum. Youtube'da varmış bu detay. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Amerika'da bu şekilde Avrupa'nın kurallarından geçemiyor bu malum sarı bile yok onlarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Önce küçük detaylar sonra ateş saat 12'ye yaklaştı nasıl olsa! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Bumudur budur [emoji3][emoji3] Bence en iyi kombi [emoji106][emoji106][emoji106] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Resimdeki Samanyolu Ayna programı yapımcısı Saim Orhan mı ? sizi gidi paralelciler sizi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Ahh 5.0 ahh Yakup eline sağlık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Karagöz Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Arkadaşlar, öndeki 3 çizgi ledlerle ilgili bir yazışma olmuş muydu hatırlamıyorum. Avrupa versiyondakiler gerçek led mi? Yani sadece bağlantısı eksiktir ve bir şekilde çalıştırma imkanı olabilir diye ümit ediyorum. Geçen ay 1 aya yakın california'daydım, darbeden 4 gün sonra döndüm. Orada bol bol Mustang gördüm ve o çizgilerin yanar haldeyken çok hoş göründüğünü fark ettim. Bu konuda bilgisi olanlar varsa yazabilir mi? Bir şekilde yansın istiyorum o çizgilerin. Bu arada, bir istatistik de tuttum, 25 gün içinde 100'e yakın 2015+ Mustang gördüm. Satış istatistikleri farklı söylüyor olabilir ama %75 convertible şeklindeydi. Gördüklerimin sadece 8-9 tanesi GT idi. Sadece 1 tane Coupe GT gördüm. GT olmayanların kaçı Ecoboost, kaçı V6 bilmiyorum. Daha soğuk bölgelerde bu dağılım çok farklıdır mutlaka. Bir fırsat bulup Los angeles'taki Petersen müzesine gittim. Orjinal Ford Model T ve Model A, yeni Ford GT ile birlikte Ken Block'un gösterilerde kullandığı 650HP'lik Fiestayı da görme ve inceleme fırsatım buldum. Fotoğraf koymadım, internette ve youtube'da benim çektiklerimden çok daha iyileri var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Farların içi boş led yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Karagöz Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 (düzenlendi) 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Farların içi boş led yok. İnsan alıştıra alıştıra yazar, öyle birden küt diye olur mu... Ağustos 7, 2016 Gürkan Karagöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 23 dakika önce, Gürkan Karagöz yazdı: İnsan alıştıra alıştıra yazar, öyle birden küt diye olur mu... Keşke olsaydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2016 LEDlerin boş olma sebebi malum. Xenon farda toplam ışık şiddeti belli bir rakamı aşıyorsa (2000 lumen mi ne ) yıkama mecburi Avrupa'da. O ledler yanarsa ışık şiddeti o değeri aşıyor ve yıkama mecburi oluyor. Fakat mustangte yıkama yok. Bu durumda Avrupa'da Mustang satilamazdı. Satilabilmesi için o ledler boş. Avrupalı yememiştir. Ledler dolu olsa vatandaş onu yakmanın yolunu bulur diye Avrupa boş istemiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 LEDlerin boş olma sebebi malum. Xenon farda toplam ışık şiddeti belli bir rakamı aşıyorsa (2000 lumen mi ne ) yıkama mecburi Avrupa'da. O ledler yanarsa ışık şiddeti o değeri aşıyor ve yıkama mecburi oluyor. Fakat mustangte yıkama yok. Bu durumda Avrupa'da Mustang satilamazdı. Satilabilmesi için o ledler boş. Avrupalı yememiştir. Ledler dolu olsa vatandaş onu yakmanın yolunu bulur diye Avrupa boş istemiştir. Durum böyle değil aslında. Far yıkama olayında evet Işık şiddeti 2000lumen üstünde ise mecburi. Led lerin yanmama sebebi sadece 3 tane ayrı çizgi şeklinde olması. Üstten birlestirselermis ledler yapabilecekti mesela. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2016 8 saat önce, Kemal Yerebakan yazdı: Durum böyle değil aslında. Far yıkama olayında evet Işık şiddeti 2000lumen üstünde ise mecburi. Led lerin yanmama sebebi sadece 3 tane ayrı çizgi şeklinde olması. Üstten birlestirselermis ledler yapabilecekti mesela. neden başka bazı arabalarda birleşik olmayan led çizgiler var. Mesela Talismanda 2 parça. LEDlerin birden parça olması değil, ışık şiddeti dolayısıyla far yıkama zorunluluğu diye biliyorum ben. Emin değilim tabii sizin doğrusunu bilmeniz daha yüksek ihtimal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap