Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Bence markaya takılmayın. Hepsi hemen hemen aynı. Android olunca fark Ram, flash, bellek, ekran ve hafıza gibi durumlardan değişiyor. Kıyaslamayı buna göre yapın. En son aldığım cihazın özellikleri bu. Çok memnunum. Bütün fonksiyonlar aktif. Birde bi uygulaması var telefonu yansıtıyorum. Özellikle radyo çekim kalitesi ve sesi beni çok memnun etti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 12 dakika önce, Teoman S. yazdı: Bence markaya takılmayın. Hepsi hemen hemen aynı. Android olunca fark Ram, flash, bellek, ekran ve hafıza gibi durumlardan değişiyor. Kıyaslamayı buna göre yapın. En son aldığım cihazın özellikleri bu. Çok memnunum. Bütün fonksiyonlar aktif. Birde bi uygulaması var telefonu yansıtıyorum. Özellikle radyo çekim kalitesi ve sesi beni çok memnun etti. nedir bu cihaz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Marka yok ben direk Çinden alıyorum. Önceki Wince olanda öyleydi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 21.10.2017 - 15:34 tarihinde, H. Cenk yazdı: Bugün Maltepe Carvocal'e gidip multimedyayi inceledim. Bu Android 7.0 olan yeni cihaz hk konuştuk. Cihaz geleli 15-20 gün olmuş. Markası navimex değil başka birşey. 6.0 lardan çok farkı var dediler. 6.0 çın malı iken bu Malezya malı. Eskisi Bilmem ne ekran iken bu ips ekran. Bunda on kamera yani güvenlik kamerası standart. Mikrofon cihaz üstünde, yetersiz kalırsa ek mikrofon koyuyoruz dedi. Direksiyon acı sensörü olmadığı için geri görüş kamerası aracın gideceği yeri göstermiyor. Araç üzerindeki USB çalışıyor dediler. Çerçevenin kalitesi gayet güzel sadece bizde mat olan havalandırma çerçevesi bunda daha parlak. Fiyat 1750 papel ve nakit. Çok katilar. Taksite fark alıyorlar. Fiyat için internet sitelerini kontrol edin, dükkanda daha yüksek söylüyorlar. Ben internetten bakıp yazışıp öyle gittim. Önce daha yüksek söylediler sonra razı oldular. Dolayısıyla aslında pazarlık yapmadan internet fiyatına almış oldum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Bahsetmiştim, Maltepe de gittim gördüm. Convex CL-S08 diye bir cihaz. Convex CL-S08 Burada liste fiyatı 1750 TL diyor ve hiç indirmiyorlar. Başka yerden bulduğunuz cihazları asla monte etmiyorlar. DH de konuştuğum Ankara menşeli EMR garage diye bir yer 1350 TL nakite veriyor ki 100 TLye de taktırılabilse güzel fiyat olur. Ankarada olup taktırmak isteyenler değerlendirsin derim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 17 dakika önce, H. Cenk yazdı: Bahsetmiştim, Maltepe de gittim gördüm. Convex CL-S08 diye bir cihaz. Convex CL-S08 Burada liste fiyatı 1750 TL diyor ve hiç indirmiyorlar. Başka yerden bulduğunuz cihazları asla monte etmiyorlar. DH de konuştuğum Ankara menşeli EMR garage diye bir yer 1350 TL nakite veriyor ki 100 TLye de taktırılabilse güzel fiyat olur. Ankarada olup taktırmak isteyenler değerlendirsin derim . Bukadar para verecem ve önde sadece 4 lülerin düğmesi olacak, araba kitleme olmayacak, birde burunlarından kıl aldırmayacaklar? Dakka durmam orda. --1 dakika sonra eklendi-- Ayrıca bu cihaz çok küçük 7 inç.. Değmez.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Bir saat önce, Teoman S. yazdı: Bukadar para verecem ve önde sadece 4 lülerin düğmesi olacak, araba kitleme olmayacak, birde burunlarından kıl aldırmayacaklar? Dakka durmam orda. --1 dakika sonra eklendi-- Ayrıca bu cihaz çok küçük 7 inç.. Değmez.. 7 inch için bir şey demem, haklısın. Ama ekran, cihazın kalitesi falan iyi. BU makyajlı için..Bizde kilit düğmesi orada değil zaten kapı koluna alındı. Makyajlıya özel modellerde kilit düğmesi oradaysa uzak durmak lazım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Bu eski tip ekran bendeki wince tamamen çerçeve ve şekil bu. Kilit düğmesi için bende bişi diyemem Serviste ne kadar bu cihazlar. Yanlış hatırlamıyorsam 2000-2250 tl hem Cyclone hem montaj dahil, hemde garantili. Sizin yerinizde olsam 250-500 tl fark için midemi bulandırmam servisten montaj yaptırırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 bu focus multimedya konusunda taktırmış olduğum navimex 9912 cihazı iki yıla yakın zamandır sorunsuz kullanmama rağmen birtek park asistanı İngilizce olması nedeniyle iki yıla yakındır belirli aralıklarla genel merkezlerine sormama rağmen çözüm bulamamaları ve diğer android cihazlarda da yok şeklinde cevap vermeleri araştırmalarım sonucu bazı markalarda Türkçe park asistanının olduğunu öğrendikten sonra navimex benim için bittiğine karar verdim birçok formda navimex pişmanlıktır yazılarına devamlı sorun yaşamadığımı belirtmiştim artık benim içinde pişmanlık mış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 1 saat önce, Alparslan Özaslan yazdı: bu focus multimedya konusunda taktırmış olduğum navimex 9912 cihazı iki yıla yakın zamandır sorunsuz kullanmama rağmen birtek park asistanı İngilizce olması nedeniyle iki yıla yakındır belirli aralıklarla genel merkezlerine sormama rağmen çözüm bulamamaları ve diğer android cihazlarda da yok şeklinde cevap vermeleri araştırmalarım sonucu bazı markalarda Türkçe park asistanının olduğunu öğrendikten sonra navimex benim için bittiğine karar verdim birçok formda navimex pişmanlıktır yazılarına devamlı sorun yaşamadığımı belirtmiştim artık benim içinde pişmanlık mış 2 yil sorunsuz kullanmissiniz oda bi nimet. Baska marka takipta 1-2 ay sonra bozulanlarda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın Y Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2017 iyi akşamlar 2016 model Focus Trendx (sesli komut park asistanı yok) için Newfron 5.1 android 9 inch cihaz taktırdım fakat direksiyon ses yükseltme düğmesi bazen radyo da kanal, müzik çalarda ise diğer parçaya atlama yapıyor. 2-3 cihaz denediler aynı sorun devam ediyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı bilgileriniz için teşekkürler. Diğer fonksiyonlarında bir sıkıntı yok şimdilik.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap