Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 9 dakika önce, H. Cenk said: Aynayı soktum de ampulu sokemedim. Klipsi falan var mi nasıl cikiyor ayna altı ampulu ? Aynayı çıkarttıysan abi lastikten yuvası var ampülün. onu kablosuyla dikkatlice çek çıkart. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Abi işe yarar. Ama ayna altına ve tavana yassı olandan takarsan daha güzel aydınlatma alırsın. Bir de 5w5 olması lazım. Yoksa araba led i söndürüyor. Dene ama yinede. Sana yeterli gelirse gayet iyi led ler Abi bir de o ledleri geri vitese takıp dene istersen. Eminim sökmeyeceksin. 5w cob led yani bunlardan bulursanız 10 numara yanıyor.bizzat ben test ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Yukarıda resmini verdiğim mavi idi. Beyazları geldi sonradan ama onlar uzun geldi. Maalesef sığmadı. Yani takılıyor ama yuvaya girmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 3 dakika önce, H. Cenk said: Yukarıda resmini verdiğim mavi idi. Beyazları geldi sonradan ama onlar uzun geldi. Maalesef sığmadı. Yani takılıyor ama yuvaya girmiyor Sinyalin yuvasını çıkartırsan sığar abi. Bizim taktığımız ledleri görsen gülersin . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 4 dakika önce, Doğan Kurban said: Sinyalin yuvasını çıkartırsan sığar abi. Bizim taktığımız ledleri görsen gülersin . Aslansın sen bir de sinyal yuvasının nasıl çıkacağını yazarsın sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2016 Aslansın sen bir de sinyal yuvasının nasıl çıkacağını yazarsın sen [emoji20] Abi dış renkli kapağı çıkartınca tırnağından kurtar bitti gitti. Ah buralarda olsan seni uğraştırırmıyım 5 dk da işlem tamamdı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Verdiğim cob ledlerin araçta yanar hali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2016 On 11.04.2016 at 10:42, H. Cenk said: Aslansın sen bir de sinyal yuvasının nasıl çıkacağını yazarsın sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Benim çiftini 2,18 TL ye takipli olarak aldığım kısa LEDler geldi. Taktım çok aşırı aydınlatmıyor ama beyaz LED sonuçta. Işığı yanan garajda flaşlı böyle oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Flaşsız şöyle tabii çok daha şiddetli ışık veren bir şey almak lazımmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Flaşsız şöyle tabii çok daha şiddetli ışık veren bir şey almak lazımmış. Bu kendini zor aydınlatıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap