Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Focus tadını ve keyfini yıllarca yaşadıktan sonra bütçemi toparladığım an hiç düşünmeden yeni aracıma karar kıldım ve aldım.
1 haftayı geçen bir süredir kullanıyorum.
Lakin canimi en cok sikan konu on surucu koltugunun dar ve ince sungerde olmasi. Sag ve sol kenarlarinda yer alan kavis kisimlari surus esnasinda oldukca rahatsiz ediyor. Hatta elinizle o kisimlara bastirdiginiz an icinde yer alan metal benzeri iskelet parcasini hissetmemek mumkun degil.
2008 aracimdaki koltuk konforunu asla yasayamayacagim galiba.
83 kg 1.78 boyundayim
Yaklasik 10 dakikadan sonra kavis kisimlari ile bacagımı kavrayan kisimların baldır uyusmalarimi baslattigi asikar.
Herhangi bir dosemeci koltuk sekli uzerinde revizyon yapabilir mi?
Dikey cikan Kavis kisimlarini saga ve sola biraz daha yayma şansım var midir?
Bu sorunu cozebilmek adina tavsiyelerinizi rica ederim
Soru
Fatih Kuzal
Merhabalar iyi forumlar,
2014 MCA Titanium HB sahibiyim
Bundan önceki aracım 2008 Titanium X idi.
Focus tadını ve keyfini yıllarca yaşadıktan sonra bütçemi toparladığım an hiç düşünmeden yeni aracıma karar kıldım ve aldım.
1 haftayı geçen bir süredir kullanıyorum.
Lakin canimi en cok sikan konu on surucu koltugunun dar ve ince sungerde olmasi. Sag ve sol kenarlarinda yer alan kavis kisimlari surus esnasinda oldukca rahatsiz ediyor. Hatta elinizle o kisimlara bastirdiginiz an icinde yer alan metal benzeri iskelet parcasini hissetmemek mumkun degil.
2008 aracimdaki koltuk konforunu asla yasayamayacagim galiba.
83 kg 1.78 boyundayim
Yaklasik 10 dakikadan sonra kavis kisimlari ile bacagımı kavrayan kisimların baldır uyusmalarimi baslattigi asikar.
Herhangi bir dosemeci koltuk sekli uzerinde revizyon yapabilir mi?
Dikey cikan Kavis kisimlarini saga ve sola biraz daha yayma şansım var midir?
Bu sorunu cozebilmek adina tavsiyelerinizi rica ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap