Guest mustafa badem Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2011 focus 3 1.6 benzinli ile leon 1.6 benziliyi kaldırcaz sizce kim alır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Aracı zorlamamak konusunda sonuna kadar haklısınız. Ama adam anahtarı aldı, kendi arabasını çektiği otoparka kadar gittik, bekle, illa kapışacaz, bakalım bir kere falan dedi. Sonrası böyle oldu, Alfa 1.9 JTDm di. İlk çıkışta çok iyi çıktım. Ve itiraf ediyim, ufakta bir uyanıklık yaptım, o hafif kenardaydı, yani lastiğinin biri asfaltın kenarındaki taşlı alanda olabilir. Ben oradaydım, hiç pati çekmeden kalktım, kalkış çok iyiydi, 156 ise 1.6. eminim. Hatta 159 un sahibinin önceki aracı, 156 yı satıp 159 aldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 eğim yüzdeleri uçmuş en dik ramplar %7 -10 arası 159 pilotaj hatası yaptı yada siz erken kalktınız 2 sn geç kalksa zaten fark kapamak uzun sürer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Bu kapışma hikayeleri bitmez. En güzeli de bazen yolda biriyle kapışırsınız, üst sınıf bir araçtır ve geçersiniz, sonra da ballandıra ballandıra anlatırsınız, halbuki adamın kapıştığınızdan haberi bile yoktur. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Bu kapışma hikayeleri bitmez. En güzeli de bazen yolda biriyle kapışırsınız, üst sınıf bir araçtır ve geçersiniz, sonra da ballandıra ballandıra anlatırsınız, halbuki adamın kapıştığınızdan haberi bile yoktur. Arkasında motor bilgisi yazmıyorsa o hikayeler daha da büyür. "Oolum bir şey yazmıyordu ama en az 3.25'ti o.", "Napıyım olum adam kesin chip yaptırmış bizimki stok." ve benzeri estirmeler duyulabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 osman ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Ne güzel 125 lik atmosferiğe biniyom böyle dertlerim yok, nasıl olsa herkez beni geçer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Psikoloji işte... Kötü arabaya biniyorum bakıyorum denk gelen tanıdıklar ego tatmin eder gibi dalga geçiyorlar yolda, iyi arabayla gene kafa tutmaya çalışıyorlar "benim arabam daha iyi" diyebilmek için.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 eğim yüzdeleri uçmuş en dik ramplar %7 -10 arası 159 pilotaj hatası yaptı yada siz erken kalktınız 2 sn geç kalksa zaten fark kapamak uzun sürer Yol mühendisi falan değilim, % 10-20 dedim, belki bunu 10-20 dereceye göre yorumladım kafamca, ama anlama konusunda herkesin anladığını sanıyorum ki, yorumlar ona göre yapılmış. Bu kapışma hikayeleri bitmez. En güzeli de bazen yolda biriyle kapışırsınız, üst sınıf bir araçtır ve geçersiniz, sonra da ballandıra ballandıra anlatırsınız, halbuki adamın kapıştığınızdan haberi bile yoktur. Beni kapışmaya davet etti ama, sadece davet etmesine rağmen gerçekten kapıştı mı yoksa benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak mı istedi bilmiyorum. Fakat Ben geçtim diye reklamımı yapayım, reklamın kötüsü iyisi olmaz değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Arkadaşlar, her ne kadar çok hoşlanmasamda bu kapışma işinden, buluyorlar beni, bırakmıyorlar, sanırım millet Focus 3 ün yapabileceklerini gerçekten merak ediyor. Bu gün geçenlerde bahsettiği Alfa Romeo 156 nın sahibi geldi. Bir türlü bırakmadı, sonuçta gittik, kapıştık, nitekim 2006 Alfa Romeo 156 ile iki kez draga kalktık, ilk kalkışta birazcık beni oyuna getirci ancak 2. vitese takar takmaz yanından geçip gitti, ikincisinde ise nitekim daha düzgün bir kalkış yaptık ve sonuçta hiç geride kalmadan ön tarafa geçtim ve artık yeter dedim. Adam arabasına küfrediyordu, Her neyse son olarak sunroof u açıp el salladım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Guest mustafa badem
focus 3 1.6 benzinli ile leon 1.6 benziliyi kaldırcaz sizce kim alır?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
5
4
4
Popular Days
Ara 9
15
Ara 10
8
Ara 11
5
Ara 7
5
Top Posters For This Question
Ümit Vaysaloğlu 10 posts
Mustafa Tüfekçi 5 posts
Ogün Özemre 4 posts
Sühade 4 posts
Popular Days
Ara 9 2011
15 posts
Ara 10 2011
8 posts
Ara 11 2011
5 posts
Ara 7 2011
5 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Yazılanlara katılıyorum, kağıt üstünde Mk.3 avantajlı görünüyor, ancak sürücü yeteneksizliği, araçların durumu gibi faktörlerin sonucu etkileyebileceği bir yakınlıktadır fark. Soran iddaa'ya yarışm
Cem Boneval
Bu kapışma hikayeleri bitmez. En güzeli de bazen yolda biriyle kapışırsınız, üst sınıf bir araçtır ve geçersiniz, sonra da ballandıra ballandıra anlatırsınız, halbuki adamın kapıştığınızdan haberi bil
Ümit Vaysaloğlu
Focus'un alması taraftarıyım, muhtemelen de Focus alacaktır. Yalnız pilotaj çok önemli.
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap