Kerem B. Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2016 arkadaşlar bizim 767-300 motorundan hallice ses çıkaran elektrikli süpürge nihayet son nefesini verdi. şimdi yeni bir süpürge alacağız ama kullanmakta ve memnun olduğunuz, önerebileceğiniz bir marka/model var mı? çekiş gücü iyi, uzun süre sorun çıkarmadan çalışacak bir makine arıyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 zamanından önce torbasını değiştiririm derseniz, alman malı, bosch-siemens(hatta alman malı profilo süpürge alabilirsiniz) sessiz modelleride var.. max 2000 watt yeterli.. uçuk rakamda verebilirim derseniz dyson almak lazım.. torbasız modeller çok sesli ama rowenta gibi pahalı markaların torbasız sessiz modelleride var diye biliyorum.. sulu modellerde ne kadar iyi bilgim yok.. her süpürmede su değişmezse çok ağır kokar.. eğer ev shaggy-şagi denilen uzun tüylü halılarla doluysa o zaman daha fazla emiş gücü lazım.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Yaklasik 9 aydir Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic 8341 kullaniyoruz. Biraz sık temizlemek gerekiyor ama gerek dusuk enerji sarfiyati, gerek yuksek emis gucu gerekse de sessizligi harika.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Mehmet hocamın tavsiyeleri iyidir... Alman olmasın dersen Philips derim. Aman sakın piyasa malı tabir edilen daha ucuz ürünlere girme derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Ben anneme Dyson almıştım. Çok güzel süpürge. Şu türlerden http://www.dyson.com.tr/elektrikli-supurgeler/silindir.aspx Ama gel gelelim bir kaç ay sonra Rainbow süpürge de aldı Hemde malum araba parasına Vasat temizlik zamanı dyson, detaylı zamanı rainbow açılıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Hızır YÜKSEL Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Dyson isin zirvesi ama cok pahali.biz philips marathon kullaniyoruz dysonun yari fiyati bnce gayet iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Bu arada Rowenta 700 watt.. Haberiniz olsun.. Multi siklon bu ise yariyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 41 dakika önce, Alperen G. said: Bu arada Rowenta 700 watt.. Haberiniz olsun.. Multi siklon bu ise yariyor.. işe yarıyor derken? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2016 işe yarıyor derken? [emoji3] Daha az enerji ile daha kuvvetli emis.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Daha az enerji ile daha kuvvetli emis.. Fena gol yedin. Kullanılışından bahset demek istemiş. Kolu yoruyor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Anam anam anaam diyim ben saaa. Onur yazmasa ben yazacaktım Evdeki süpürgenin markasını bile bilmem, bırak beygirini torkunu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 2 yıl toz torbasız kullandıktan sonra toz torbalının daha pratik olduğunu düşünmeye başladım. bakalım son söz iç işlerinin tabi ben sadece fikir sunacağım bosch/siemens/philips bunlardan biri olacak galiba. toz torbasız alalım derse Rowenta'ya da bakarız. Dyson bu sıralar bizim için çok uçuk fiyat olarak. Rainbow da öyle.. teşekkür ederim herkese tavsiyelerden dolayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 sulu modellerin sezsiz ve emiş gücü yüksek olanı tercih edin derim yerden kalkan tozu direk suya hapsediyor her defasında temizlemek şart. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 7 dakika önce, Adem Kazıl said: sulu modellerin sezsiz ve emiş gücü yüksek olanı tercih edin derim yerden kalkan tozu direk suya hapsediyor her defasında temizlemek şart. her defasında temizlemek çok zahmetli. daha önce kullandık sulu sistem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 @Onur Sezgin @Doğan Kurban @Serdar Eryürekli beyler ben gocunmam bundan haberiniz olsun. Eve alinacak elektrikli herseyi ben arastiririm. O yuzden markasini da bilirim modelini de. Ayrica gerektiginde evi de supururum. 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap