Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Bence bu olay bir şehir ici birde şehir dışı araba sahibi olmak gibi çözülmeli. 10 yıl boyunca alıp çöpe atladığımız makina kalmadı. En sonunda bu sorunu arnica bora sulu makina alarak çözdük. Uzun yol aracı o dip köşe tüm ev temizleneceği zaman törenle o çalıştırılıp temizleniyor. Yok yere bişeyle döküldü. Falan filan kısa temizliğe küçük saplı bir elektrik süpürgesi devreye giriyor. Bir C sınıfı sedan bir A sınıfı şehir faremiz var. Tavsiyem tek makinaya dünya para verip 40 aparatı sok tak yapacağına iki makina al huzur bul. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Taşcı Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Ben de supurge uzerine yaklaşık 1 ay kadar arastirma yaptım ve sonunda philips 9194 toz torbali modelini aldım aşırı ve aşırı memnunuz ki annem bize misafirliğe geldiginde kullanip babama gider gitmez aldirmis kesinlikle tavsiye ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Bizim serüvenimiz de Rowenta Ro6477 model bir süpürge almakla sonuçlandı. 1.000tl ödedik, yanında güzel bir tencere de hediye oldu tefal shoptan alınca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Taşcı Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 hayırlı olsun o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Hem fiyatı uygun olsun hem de işini gayet iyi yapsın diyenlere bir süpürge tavsiyesi de benden.. Fakir Clyde toz torbasız süpürge... Parçaları filtreleri vs. rahatlıkla sökülüp temizlenip yıkanabiliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap