Eray Alkan Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2016 Merhaba Araçta radyo açıkken tuş takımı aydınlatmaları yanmıyor, cd çıkartma tuşuna basınca yanmaya başlıyor Bunun bir ayarı varda ben mi bulamadım yoksa bir sorunmu var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Aslında bende çok dinlemem tercihim radyo ama içerisine attım bir tane arada uzun yolda dinliyorum hepsi o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 18 dakika önce, Yakup Çağatay said: Bu sorun dediğimiz şey ışıklandırmanın yanıp sönmemesi ise bana hala mantıksız geliyor Servis'e uğramak lazım diyorum Konuyu uzatıyorum ama sorunu söyle özetlemek istiyorum: Multimedya sistemi her açtığımızda takılı olan bütün depolama birimlerini (CD, USB, SD card) taradıktan sonra hazır hale gelir. Bu normalde birkaç milisaniye kadar az bir süredir. Ancak, CD takılı ve bozuk veya deforme olmuş ise bu CD'nin taranması uzun zaman alabilir. Böyle olduğu için sistem hazır hale gelene kadar ışıklar yanmaz. Sonuç olarak: Sistem normaldir, servislik bir durum yok. Zaten servisteki elemanların da bunu bilmelerine pek ihtimal veremiyorum malesef 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Hocam ben aslında ilk mesajımda anlamadım dediğim buydu; Siz nasıl anladınız ki CD olup olmadığını çünkü sadece aşağıdaki cümle yazıyordu. Ayrıca söylenen göre CD zaten çalışıyormuş, hazır olmadan çalışması normal midir? Alıntı cd çıkartma tuşuna basınca 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 5 dakika önce, Yakup Çağatay said: Hocam ben aslında ilk mesajımda anlamadım dediğim buydu; Siz nasıl anladınız ki CD olup olmadığını çünkü sadece aşağıdaki cümle yazıyordu. Ayrıca söylenen göre CD zaten çalışıyormuş, hazır olmadan çalışması normal midir? Aynı olay aracımı aldığım ilk hafta benim de başıma gelmişti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Can Karaot Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Bir saat önce, Bedirhan Doğan said: Aynı olay aracımı aldığım ilk hafta benim de başıma gelmişti Böyle bir sorun ile bende karşılaştım. Muhtemelen cd kaynaklı bir problem. Cd'yi multimedya sisteminden çıkarınca ışıklar yanıyor. Ama genede servise sormak lazım gerek. Belki de yazılımdan kaynaklı bir bug olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Bendede bir kaç defa usb yi tanımama olayı oldu, bir defada hiçbir tuşun aydınlatması yanmıyordu. sistemde fabrika ayarlarına dön seçeneğiyle düzelttim. Maalesef bütün arabalarda bu yeni sistemlerde sorunlar oluyor. özellikle yeni passat'larda sistemin donması gibi şeyler sık sık yaşanıyor. Kardeşimin 520d BMW sinde bile sorun oldu serviste yeni yazılım yüklediler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sedat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Benim araçta da aynı sorun var. Fakat farklı cd ile denemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2016 Aynı sorun bendede vardı cd den kaynaklanıyor. Cd değiştirin ve o cd yi kullanmamanızı öneririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sedat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 19.02.2016 - 11:06 tarihinde, Eray Alkan yazdı: Merhaba Araçta radyo açıkken tuş takımı aydınlatmaları yanmıyor, cd çıkartma tuşuna basınca yanmaya başlıyor Bunun bir ayarı varda ben mi bulamadım yoksa bir sorunmu var Merhaba Eray bey. Benim araçta da aynı problem var. Acaba sorununuz çözüldü mü?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Son mesajda yazıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sedat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Arkadaşlar bu sorunla karşılaşan başka var mı?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail Kontbay Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2016 Aynı sorun bende de oldu serviste li her eleman baktı anlamadılar söküp garanti ye yollayalım dediler bende söktürmemiştim konuyu okuyunca cd olduğunu anladım .sadece cd yapıyor bende minik usb aldım daha cd kullanmıyorum. Ford desteği aradım onlar da cd olabilir dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Eray Alkan
Merhaba
Araçta radyo açıkken tuş takımı aydınlatmaları yanmıyor, cd çıkartma tuşuna basınca yanmaya başlıyor Bunun bir ayarı varda ben mi bulamadım
yoksa bir sorunmu var
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 27 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap