Özkan Şahin Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2016 Arkadaşlar aracıma güneşli olmayan günlerde benzinlikte sadece su tutturarak tozunu ve pisliğini indiriyorum. Böylece sürekli yıkatmayarak çizilmesini engellemeye çalışıyorum. Burada sormak istediğim su tutturduktan sonra ben kurulamadan yola çıkıyorum genelde akşam veya yağmurlu günlerde yapıyorum. Kurulamadan bırakmanın bir sakıncası var mıdır? Güneşte olsa iz bırakır diye biliyorum ama ben akşam veya yağmurlu günlerde yapıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Beyaz renk değilse su lekeleri kalır. Sorun olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Gittiğiniz istasyonun suyuna bağlı olarak kireç izleri oluşabilir, bu özellikle gece sağanak yağmurda sileceklerinizin camda iz bırakması vb gibi sorunlara yol açabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2016 Sadece su tutturduktan sonra kurulama yapmayı tavsiye etmem, kalan kir-toz vs. boyanıza zarar verir. Yolda gidince sarsıntı rüzgar derken bence kalan su gidicektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2016 Takılmayın bu kadar, kışın tuz kalmasın diye ben her hafta tutturuyorum. Kurulamamda üşenirim soğukta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Akyüz Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Skıntı olmaz diye düşünüyorum bn genelde tazyikli su tutarım ama uzaktan çok yakın olması iyi olmaz diye duydum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap