Deniz Gecgel Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2016 Arkadaşlar merhaba. 6 ay önce focusu satıp aldığım Astra ile dün yollarımızı ayırdık. Yeni araç arayışındayım. 1.6 dizel mondeo düşünüyorum, aşağıdaki ilanda bulunan araç için son 53.500 fiyat aldım. Değişen sadece arka tampon. 2000 tl hasar kaydı var. Harici hatasız. Birde 1.6 T insignia var. İkisi arasında kararsızım. Yorumlarınızı rica ediyorum. Bu iki araç dışında 50.000 tl ye kadar ne önerirsiniz. C yada D segment düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-cok-temiz-orjinal-sigara-icilmemis-mondeo-255826194/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-61.000-km-de-fiyat-dustu-cosmo-paket-ekranli-2011-insignia-212348173/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Yakıt sorun olmazsa ben değişiklik için insignia derim,çıktığından beri iç geçirdiğim bir model şahsen. Onun dışında mondeoda temiz duruyor,hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 İnsignia alırsam Lpg atacağım kesin çünkü ş.içi 12 lt altına pek düşmüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Şimdi, Deniz Gecgel said: İnsignia alırsam Lpg atacağım kesin çünkü ş.içi 12 lt altına pek düşmüyor. Mondeo daha mantıklı gibi (LPG'yi duyunca ben) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Banada mondi daha mantıklı geliyor ama açıkcası o fiyat bandında daha güncel ne alabilirim diye kafa yoruyorum. O nedenle siz dostların yorum ve önerilerini bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Bu nasıl? Mondeo olacaksa tabi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-tur-oto-bakimli-servis-kayitli-titanium-x-paket-memurdan-264251232/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 İnsignia alırsam Lpg atacağım kesin çünkü ş.içi 12 lt altına pek düşmüyor. Doğrudur yakıt sıkıntı özellikle bu 1.6T lerde. 1.4T ler daha iyi(miş) bu konuda sanırım,lpg ile uğraşmaktansa dizel daha iyi o zaman hele turbo motora her nekadar teknolojisi ilerlesede ben pek sıcak değilim lpg lenmesine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Bu nasıl? Mondeo olacaksa tabi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-tur-oto-bakimli-servis-kayitli-titanium-x-paket-memurdan-264251232/detay Bu mondeo güzelmiş, sadece Ankara'da olması sıkıntı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 1.6 T insignia ş.içi normal kullanımlarda 9 lt yakar, yüksek devirli kullanacagım derseniz 13 lt ve kesinlikle lpg olmaz (motor içi yeniden dizayn etmeniz gerekiyor) 1.4 insignia ş.içi 7 lt yakar yüksek devirli kullanırsanız 9 lt, lpg'ye biraz daha uyumludur ama sürekli sıkıştırmamak kaydıyla söylediğiniz araçlar D segmenti ama insignia sportif ruhu ve yüksek hızlardaki kabiliyeti ile biliniyor, 1.6 dizel mondeo yakıttan dolayı konfor amaçlı alınır bence insignia Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Temiz 1.4T insignia bulabilsem düşünebilirim. 7 lt makul. Dizel otomatik C5 önerirmisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Insignia 1.4de olsa sehir ici 7 litre rakamlari hayal bence 2.0 tdci mondeo candır ama vergilerden dolayı 1.6 dizel daha cazip geliyor bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Bana da 1.6 daha mantıklı geliyo. Hafta içi bakıcam araca bakalım hayırlısı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 1.6 tdci mondeonun fiyatı gayet iyi bence ben olsam onu alırdım.53500e alınabilecek hem ekonomik hem d sınıfı hemde kaliteli en iyi araç bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Yüklü hasar kaydı vs yoksa 1.6 tdci titanyum mondeo baya iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Dış tasarım olarak Opel'in daha dinamik ve sportif bir çizgisi var. Mondeo şık ve fakat iri, biraz akromegal havasında. Galip Opel. İç tasarımda Opel havalı dursa da işlevsellik sorunları var bir sürü düğme nedeniyle. Mondeo daha sade ve kolay kullanılabilir nitelikte. Elbette navigasyon ve büyük ekran avantaj Opel için. Malzeme kalitesi benzer. Galip yok, eşitlik var. İç mekan olarak Mondeo daha ferah ve hele ki arkada belirgin geniş. Galip Ford. Motor kıyaslamasını yapmak çok doğru değil ama eldeki seçenekler bunlar olduğuna göre bakacağız. Opel gaza iyi asılan ancak kasa ağırlığa altında ezilen bir motora sahip, gücünü pek hissettirmiyor ve maalesef tüketimi de yüksek. Ford'un küçük dizeli torkunun yardımı ile rekabet edebiliyor, ama haliyle çok ateşli bir karakteri var denemez. Galibi yok, performansı önceleyen Opel'i ekonomiyi düşünen Ford'u seçer. LPG mantıklı bir çözüm değil bu koşullarda. Sürüş dinamiklerinde Opel daha sert, sportif karakter sergiliyor ve viraj kabiliyeti de bu çerçevede çok başarılı, Ford geri kalmıyor üstelik buna bariz daha konforlu bir süspansiyon ile yapıyor. Galip Ford. Opel'in sportifliği için km başına 25 kuruş fazla yakıt parası ödenir mi? Alıcı karar verir... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap