Adem Kazıl Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2016 Arkadaşlar misafirliğe gittiniz ve arabanızı mahallede bir yere park ettiniz ve park ettiğiniz yeride özenle seçtiniz çünkü siz o mahallenin yabancısısınız kimseyi rahatsızlık vermek istemezsiniz ama sütü bozuğun teki gelir ve size gıcıklık olsun diye ön tamponunuza arabayı yaslar 10 cm gibi iz bırakır ve park mesafesi bırakılabileceği bir arabalık yer varken 5 cm mesafe bırakarak aracını park eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 yapılması gereken basit o sütü bozuğu bulup anasından emdiğini burnundan getirmek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Allaha havale etmek en iyisi sanırım.Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Adem söylenecek yapılacak çok şeyler varda neyse deyip gitmek en sağlıklısı, geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Kasıtlı yapanı da var, fark etmedeni de... Bence ikisi de aynı kapıya çıkar ya neyse. İnsanın defolu yaratılmış bir mahluk olduğunu ve üstüne bizde bazılarının elde kalmış indirimli ürünler reyonundan çıktığını düşününce kızacak bir şey kalmıyor. Geçmiş olsun diyelim. Keskin sirke küpüne zarar. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Atalarımız da hep yaşamış bunları... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 eğer önde bir arabalık park varsa şu durumunuda değerlendirmek lazım belki orada araba vardı adam araya girdi? bizim sokakta bi boş yer olsun üçüncü dakikaya doluyor. evvel zaman bi pazar gece 1 park yeri arıyorum en son bakkalın önüne park ettim. pazarteside işe yürüyerek gittim öğlene bi telefon arayan polis * abi arabayı bilmem ne sokakta mı park ettin? - evet * şikayette bulunmuşlar bombalı araç diye - yok daha neler, kim etmiş? * bilmem ne eczanesinin önündeymiş - tamam abi ben bakarım şimdi, kolay gelsin. deyip kapadım telefonu. sonra gittim tabi adamın işi aksamasın diye. adamın dediği * abicim önün boş arkan boş neden geldin bakkalın önüne park ettin? - dün gece birde, önde de arkada da araç vardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2016 Sokak da başka park edebilecek yer varken olunca sinirleniyor insan benim evimde yol kenarında park edip eve giriyorum bazen eve geldiğimde evin önüne birisi bırakıyor gidip arabamı başka yere koyuyorum sorun değil, alışveriş merkezine gidiyorum arabayı en sapa yere koyuyorum giren çıkan sürtmesin kapılarda Gamze olmasın diye bu kadar dikkatli olunca bu gibi durumlarda üzülüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 18 saat önce, Cem Boneval said: Kasıtlı yapanı da var, fark etmedeni de... Bence ikisi de aynı kapıya çıkar ya neyse. neden? ironi varda ben mi anlamadım geri vitese aldığımı düşünerek 1e alıp öndekine güm diye çarpmışlığım var da 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Seyyitoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Benim yöntemim "kısasa kısas" Eğer faili belliyse bana yapılanın aynısını karşı tarafa rücu etmekten hiç çekinmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap