hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Araç klasik ford mantığıyla tasarlanmış. Tasarımda ağzi açık bırakmıyor ama bence sürüş özelliklerini çok begenecegiz bu aracın. Zaten focus da öyle değil miydi? İngiltere sitesinde 22 bin sterlinden başlatmışlar. Bizde 120 bin civarına satılır. Benzinli motorda tüketim açısından bir iyileştirme yapıldıysa şahsen talibim Hayırlısı bakalim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 ... evet, getireceğiz. Hatta biri test, diğeri display olsun diye hem ST - Line hem de Titanium araç siparişi girdik. Büüyük ihtimal ile titanium / selective'ye plaka takar, ST _ Line'ı da showroom'a koyarız. Kaan AbicimTest sürüşüne hazır araçlar diye neden bir sayfa yok. Hani girsek sizin sayfaya Şahsuvarda ne deneye bilirim hım desek. Amaaa bak yeni kuga gelmiş gelin deneyin diye mail'de atıyormuş.Kendim için istiyorsam namerdim. Ben kolay ulaşıyorum cabuk karar veriyorum. Ama fırına sıcak ekmek geldi hımmm gel bak belki tereyağı sürersin aksiyonu olur sizin için fört'çüler için.Bknz(GM gelen siteye bunuda ekleyelim stresi) Kendi kırmızı, jantları siyahsa alırım ben onu [emoji3] Hic kırmızı arabam olmadı ama çok pis gaz veriyorsun. [emoji6] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 15 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Test sürüşüne hazır araçlar diye neden bir sayfa yok. Hani girsek sizin sayfaya Şahsuvarda ne deneye bilirim hım desek. Var, arabayı seçiyorsun müsait bayiiler çıkıyor sadece. http://www.ford.com.tr/SBE/test-surusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Şimdi, Volkan Ö. yazdı: Test sürüşüne hazır araçlar diye neden bir sayfa yok. Hani girsek sizin sayfaya Şahsuvarda ne deneye bilirim hım desek. ... bizde olan test aracı "çeşidi" pek az noktada vardır ... ama "Yeni" Kuga'lar daha gelmedi. Kuga ile test mi isteniyor? Şu an test yaptırabilirim ama "güncel" Kuga ile ... yeni seviye kuZu geldiğinde zaten duyururuz ... bunun ötesinde @Yakup Çağatay zaten ona "çöker" sonra da size -Türkiyede bir ilk- diye videosunu servis eder, yani her durumda haberdar olursunuz. Merak buyurmayınız. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Ali bey ile konuştuk, ilk beni arayacak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Yakup'un videoları izlemiyorum. Mundar ediyor. Ben binip sürerken arka fonda o konusuyor gibi geliyor. [emoji23] Ali bey ile konuştuk, ilk beni arayacak [emoji3] ilk seni arayabilir sende beni ara beraber gidip kaçıralım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 eh sıradan gidelim.Bizde varız desek nasıl olur? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kudret Tuna Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Arkadaşlar bu forumu uzun süredir takip ediyorum.Bende yeni KUGA'yı bekleyenlerdenim fakat daha ne kadar bekleyeceğimi kestiremiyorum.Aracın ne zaman geleceğini yetkili arkadaşlardan tahminide olsa öğrenme şansımız var mı şimdiden teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 3 dakika önce, Kudret Tuna yazdı: Arkadaşlar bu forumu uzun süredir takip ediyorum.Bende yeni KUGA'yı bekleyenlerdenim fakat daha ne kadar bekleyeceğimi kestiremiyorum.Aracın ne zaman geleceğini yetkili arkadaşlardan tahminide olsa öğrenme şansımız var mı şimdiden teşekkürler.. Ocak üretimli gelecek yani Şubat sonunda veya Mart başında yolda olacak diye çok kez yazmıştık Atladınız herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kudret Tuna Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Atlamış olabilirim bilgi için teşekkürler..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Ben takvimi açıklayayım 1. Kesin donanım listesi Yakuptan gelir (Şubat ayı içinde) 2. Fiyat açıklanır (Şubat sonu) 3. Lansman satışlar (Mart Başı) 4. Şundan da koy satışları (Mart/Nisan üretim - Mayıs/Haziran teslim) Herhalde böyle bir şey olacak .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Ocak üretimlerinin çoğunun üretimi tamamlanmış, transferi bekliyor şuan. Ayrıca sadece test ve showroom araçları değil diğer satışa sunulacak arabalar da aynı seyirde üretilip geliyor, gecikme olmayacak belli. Standart Titaniumlar vs. Test araçları falan hep gırtlak Tekno, parçalı deri koltuk, bi-xenon vs vs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Ocak üretimlerinin çoğunun üretimi tamamlanmış, transferi bekliyor şuan. Ayrıca sadece test ve showroom araçları değil diğer satışa sunulacak arabalar da aynı seyirde üretilip geliyor, gecikme olmayacak belli. Standart Titaniumlar vs. Test araçları falan hep gırtlak Tekno, parçalı deri koltuk, bi-xenon vs vs @Murat Kavuk abi bu gırtlak spec'lerden bir tane kaptın kaptın... adamlar tuzluğun kapağını dökerken düşürürmüş misali ne koyduklarını kendileri de unutuveriyorlar bazen 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Ocak üretimlerinin çoğunun üretimi tamamlanmış, transferi bekliyor şuan. Ayrıca sadece test ve showroom araçları değil diğer satışa sunulacak arabalar da aynı seyirde üretilip geliyor, gecikme olmayacak belli. Standart Titaniumlar vs. Test araçları falan hep gırtlak Tekno, parçalı deri koltuk, bi-xenon vs vs Shadow black + sunroof +19", listeyi görürsen bakar mısın, var mıymış böyle bir araç (manyetik de olabilir, tekno şart değil, led drl olsun yeter) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap