Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 11.11.2018 - 08:49 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Bu arada biz de EU ile aynı şartlardayız. Expand Kesin bilgi mi bu? Mesela Türkiye Euro 6'ya Avrupadan çok sonra geçti. Hatta bazı araçlarda halen geçmedi bile benim bildiğim. EU kararları şu anda zaten bizim iç piyasayı da bağlamıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2018 12.11.2018 - 12:29 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Kesin bilgi mi bu? Mesela Türkiye Euro 6'ya Avrupadan çok sonra geçti. Hatta bazı araçlarda halen geçmedi bile benim bildiğim. EU kararları şu anda zaten bizim iç piyasayı da bağlamıyor. Expand Öyle diyorlar ama şu detay oluyor geçişlerde, all new modelde 2015; new modelde atıyorum 2017 diyor. Bu sebeple öyle algılamış olabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2018 Amerikanya kugalarından CD çaları çalmışlar. CD çıkar tuşunu da "Sessize al" tuşuna çevirmişler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Bu da Çin'den: 2019'da Kuga, uzakdoğu versiyonunda 360 derece görüş ve dev ekran opsiyonuna kavuşuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 (düzenlendi) Dev ekran, çok çirkin. Tam Çin işi olmuş. Otomatik Vites kolu konsolun soluna mı konumlanmış? Aralık 18, 2018 Selçuk Öz. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2018 18.12.2018 - 19:03 tarihinde, Selçuk Öz. yazdı: Dev ekran, çok çirkin. Tam Çin işi olmuş. Otomatik Vites kolu konsolun soluna mı konumlanmış? Expand Amerikan ve uzakdoğuda bu şekilde mca kugada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Malum gelecek yıl yeni model geliyor. Avrupa'da çoğu yerde 1.5 dizel otomatik kalkmaya başlamıştı. Hatta bizde de kalkacak dediğim modeller vardı o yazımı bulamadım şu an. 2019'da ST-Line ve Style dizel otomatik bize de gelmiyor. Sadece Titanium ile 1.5 dizel Powershift olacak. Manuel dizeller devam. ST-Line dizel hiç yok. 2.0 dizel otomatik ve 1.5 eb otomatikler devam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap