Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 kendi arabanı kirala ona, hem fiat için de ekstra gelir kaynağı olmuş olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Ozan bence alınacak en güzel araç ford fiesta van. 1.4 tdci motorlu az yakar parçası ucuz nispeten yeni.Tam okula gidip gelmelik. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-masrafsiz-ford-fiesta-1.4-tdci-260907944/detay İlanla uzaktan yakından alakam yok sadece örnek amaçlı koydum.Sağını solunu topladımı en azından 3 kapı genç arabası olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 46 dakika önce, Cihan Buğdaycı said: Ozan bence alınacak en güzel araç ford fiesta van. 1.4 tdci motorlu az yakar parçası ucuz nispeten yeni.Tam okula gidip gelmelik. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-masrafsiz-ford-fiesta-1.4-tdci-260907944/detay İlanla uzaktan yakından alakam yok sadece örnek amaçlı koydum.Sağını solunu topladımı en azından 3 kapı genç arabası olur. Mercedes olmayınca bütçeyide aşağıya çektik tekrar, şuan ki plan max 8e birşey alıp duruma göre 6 ay sonra mesela 20ye bir şeyler bakmak. Tamamı kredi olacağı için şu aşamada kısa vadeli ucuz bir şey almak daha iyi gibi. 14 çekse 18 ödeyecekmiş sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Abi 6 ay idare etsin sonra alsın madem öyle. Zaten yaz geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 6 dakika önce, Ozan Kar said: Anladım daha düşük fiyatlara gündelik kullanıma uygun araba tamamen sanş işi aslında bakarsan.Hakkınızda hayırlısı olsun ama eğerki min 36 ay vadeli kredi çekmeyecekse 14000 tl ye karşılık 18000 tl tamamen tefeci işi.Kısa vadeli şeçenekte bu rakamları çıkarttıysa banka karşısına koşarak uzaklaşmasını tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Yakup işte 24 te 17.000 36 da aşağı yukarı 18 küsür olur.Bakmaya üşendim. Aynı hesap 14.000 tl lik bir bütçede 1000 tl güzel rakam vallahi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Onayladım işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2016 27 dakika önce, Cihan Buğdaycı said: Anladım daha düşük fiyatlara gündelik kullanıma uygun araba tamamen sanş işi aslında bakarsan.Hakkınızda hayırlısı olsun ama eğerki min 36 ay vadeli kredi çekmeyecekse 14000 tl ye karşılık 18000 tl tamamen tefeci işi.Kısa vadeli şeçenekte bu rakamları çıkarttıysa banka karşısına koşarak uzaklaşmasını tavsiye ederim. işin maddi kısımlarına pek karışmıyorum enpara dan çekecek sanırım ama diğerlerine de bakmıştır heralde. ekşide enparanın yüksek olduğunu okuyup söylemiştim. 32 dakika önce, Yakup Çağatay said: Abi 6 ay idare etsin sonra alsın madem öyle. Zaten yaz geliyor. bilkentten odtüye pratik bir ulaşım şekli yok, gidiş hadi bi derece ama dönüş baya işkence. bide vakit dar olunca araba olmazsa taksiye binecek o yüzden bir şey almak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 ne kadar yavşak varsa bizi mi buluyo anlamadım. adamın birini aradık yarım saat bir saate geliyoz diye. 35 km yol gittik 55 dk sonra geldik diye aradık sattım dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap