Olcay Atay Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 22, 2016 merhabalar 2010 model 198.000 km deki aracıma 200.000 bakımı yaptırmak istiyorum. Uzun zamandır triger kayışını da değiştirmemiştim. İstanbul avrupa yakasında maksimum kaç lira bütçeyle halledebilirim ? Malum her ustaya arabamı karıştırtmak istemiyorum. Bazıları anlamıyor mesela. Ya da uçuk fiyatlar söyleyenler oluyor. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Her ustaya teslim etmek istemiyorsanız yolunuzu uzatıp Şahsuvaroğlu'na gidin bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Atay Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 hocam orası pahalıdır bana ancak ikitelli osb filan gelir özel servis yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ismail orçan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 200 bin km boyunca çıkardığı sorun varmı varsa neler çok merak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Atay Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 sadece yakıt basıncından dolayı basınç sensörü arızalandı 300 tl ye hallettik. onun haricinde beni hiç üzmedi. focus bana göre sorunsuz bir araç. bunca km yaptım biraz da hor kullandığım söylenebilir. ona rağmen çok sağlam ve kemikli bir araç kim ne derse desin. mekaniğine diyecek bişey yok zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Olcay Atay
merhabalar
2010 model 198.000 km deki aracıma 200.000 bakımı yaptırmak istiyorum. Uzun zamandır triger kayışını da değiştirmemiştim.
İstanbul avrupa yakasında maksimum kaç lira bütçeyle halledebilirim ?
Malum her ustaya arabamı karıştırtmak istemiyorum. Bazıları anlamıyor mesela. Ya da uçuk fiyatlar söyleyenler oluyor.
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap