Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2011 Sevgili arkadaşlarım abilerim ve kardeşlerim 24 aralıkta nişanım var. Ve nişan dışarda olduğu için Nişan arabası yapmak gerekmekte Netten biraz resimlere baktım ve süslemede karar verdiğim model bu (renk olarakta Buketin nişan elbisesine uygun) Renk açık malumunuz benim focusun rengide açık hem süs rengi açık hem araç rengi açık olunca kendini göstermez diye düşünüyorum Onun yerine Hemde bende manevi değeri olan bu aracamı bu süslemeyi yapiyim yoksa focusamı yapiyim kararsız kaldım Ayrıca başka fikirleriniz varsa bu konuda onlarıda değerlendsirebilirim diğer araç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Fikir dedinde... Vazgeç.. Hala vaktin var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Doğru vaktin varken düşün deriz....yazık olucak sana... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Doğru vaktin varken düşün deriz....yazık olucak sana... Bari sen öyle deme abicim ya Başından beri yakın takipçisisin mevzunun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Şu iki yaşı epeğice ilerlemiş arkdaşlar aldırma kardeşim sen. Nasıl mutlu olacaksan onu yap. Resimde gösterdiğin BMW bir sonraki kasa olsa kesinlikle onu yap derdim ama, bu kasa olunca tamamen fikir sana kalmış Fakat Focus'tan daha iyi olacağını düşünüyorum ben. En azından geniş bir araba Focus'a göre, rahat olur. O 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 ümitcim yaşımla ilgili iyi dileklerin için teşekkürler...bunu unutmıyacağım...hiç merak etme... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Şu iki yaşı epeğice ilerlemiş arkdaşlar aldırma kardeşim sen. Nasıl mutlu olacaksan onu yap. Resimde gösterdiğin BMW bir sonraki kasa olsa kesinlikle onu yap derdim ama, bu kasa olunca tamamen fikir sana kalmış Fakat Focus'tan daha iyi olacağını dÜşÜnÜyorum ben. En azından geniş bir araba Focus'a göre, rahat olur. O Sağolasın Benim içinde BMW daha ağır basıyor. Ama yine fikir aliyim dedim sizlerden O benim Focustan önceki arabam zaten manevi değeride bÜyÜktÜr bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Bari sen öyle deme abicim ya Başından beri yakın takipçisisin mevzunun elbette ogünüm sitenin ilk dügünü düşünsene canlı canlı yaşanacak bundan daha ne güzel olablir..inşallah allah tamamına erdirsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Bence focus.. O BMW artık emekliliği hak etmiş.. Şu iki yaşı epeğice ilerlemiş arkdaşlar aldırma kardeşim sen. Nasıl mutlu olacaksan onu yap. E bizde ona mutluluğun yolunu tarif ediyoruz işte.. elbette ogÜnÜm sitenin ilk dÜgÜnÜ dÜşÜnsene canlı canlı yaşanacak bundan daha ne gÜzel olablir..inşallah allah tamamına erdirsin... Galiba OgÜn kararlı.. Yukarıdaki mesajı Allah kurtarsınla gÜncellesekmi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 E bizde ona mutluluğun yolunu tarif ediyoruz işte.. Tecrübemize dayanarak diyorsun yani abi. Bu açıdan bakmamıştım. :) :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Bence focus.. O BMW artık emekliliği hak etmiş.. E bizde ona mutluluğun yolunu tarif ediyoruz işte.. Galiba OgÜn kararlı.. Yukarıdaki mesajı Allah kurtarsınla gÜncellesekmi ? Aynen abicim kararlıyım evlenicem Allahın izniyle elbette ogÜnÜm sitenin ilk dÜgÜnÜ dÜşÜnsene canlı canlı yaşanacak bundan daha ne gÜzel olablir..inşallah allah tamamına erdirsin... Amin abicim Gelecekmisin dÜğÜnÜme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Focus ve siyah güller, bir tür matem buketi, veya çelengi... Şaka şaka, gönüldaşını bulduysan yürü kim tutar seni. Allah tamamına erdirsin, şimdiden mutluluklar ve kolay gelsin. çok şükür 23 yıllık evli olarak ufak çapta "evlilik yönetimi" derslerine başlayabilirim sanırım. Mesela: 1. Kural: Karım her zaman haklıdır 2. Kural: Karımın haklı olmadığı zamanlarda 1.Kural geçerlidir Not: Bu arada nişan için araba süslemeye başlarsanız düğünün tadı kaçar, sade takılın, masraf az olsun, başka yerde harcayın o paraları... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Nişan için araba mı süsleniyor çok şımartıcam diyorsun yani; şimdiden belli. Allah yardımcın olsun . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Ogün abi bence BMW yi yap derim.. Hayırlı olsun şimdiden nişan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Allah Tamamına erdirsin. Yenge Hanıma sor, o hangisini isterse o aracı süsle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap