Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus Mk2 Kapı Kilit Sorunu

İsmail Akta

Soru

İyi günler 2008 focus ghia aracımın sağ arka kapısının camı inip kalkmıyor, öndeki kumandadan da inip kalkmıyor, kapi kilidi kumandadan kilitlenip açılmıyor (el ile kilitliyorum) sanki kapı arabada yokmuş gibi. Sebebi ne olabilir kocaeli bölgesindi iyi bir elektrikçi ya da kilitçi varsa yazarsaniz çok sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

başkan dediklerini zaten yazdım ben ama 

1. Cam dörtlü kumandadan kapı kumandasından inip kalkmıyor kumandaya basılı tutulduğunda da sorun devam ediyor

2. kilit kumandan kilitlenip açılmıyor içeriden de kilitlesem yine sorun devam ediyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Her cam hafızasının ayrı ayrı sıfırlanmasını sağlayınız.

• Cam tamamen kapanan kadar düğmeyi kaldırınız. Bir saniye daha düğmeyi basılı konumda tutunuz.

Not: Hafıza sıfırlanana kadar camlar otomatik olarak kapatılamaz.

• Anahtarı bırakıp, iki veya üç kez, bir saniye daha yeniden kaldırınız.

• Camı açınız ve otomatik olarak kapatmaya çalışınız.

• Cam otomatik olarak kapanmazsa sıfırlayıp işlemi yeniden gerçekleştiriniz. 

Kilit mekanizması her türlü çalışmıyorsa değişmesi gerekir. Herhangi bir Ford servisi halledebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

bi elektrikçiye gittim çalıştırdı bi kaç saniye sonra yine çalışmadı cam yarım kaldı yağmur yağdı yağacak biraz daha uğraştı camı kapattı. ondan sonra aman dokunma dedim yine yarıda kalmasın.İyi bi elektrikçi bilen varsa ona gideyim bari

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.