Emrah yılmaz Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2016 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba, Siteye yeni üye oldum ve uzun zamanda sizlerin tecrüberine ihtiyacım olacak Ben ford araç bugüne kadar hiç almamıştım, ticari durum gereği müşterimden 2014 trafiğe çıkışlı 2013 model 1.6 titanyum arac aldım. Aracın konforundan ötürüde araca binmeye karar verdim. Benim en merak ettiğim konu bu araçta ne ön ne arka park sensörü yok, acaba daha sonradan onarım vs gören tamponlara sensör takılmamış olabilir mi? Şubat 25, 2016 Emrah yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Olmayabilir Park sensörleri otomatik park sistemi ile birlikte sunulmaktaydı.İlk sahibi bu opsiyonu almadığı sürece bu özellikte yer almıyor. Aracınızın donanım listesine buradan ulaşabilirsiniz, hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah yılmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Aracın boyut itibariyle park sensörüne ihtiyacı var sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı acaba? piyasada o kadar çok varki.. araca navigasyonda almayı düşünüyorum, navigasyona uyumlu bir model olsa aslında çok daha iyi olur benim için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2016 Cenmax kaliteli ve iyi markadır, uyum sorunu olacağını sanmıyorum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 benim arabada şunlardan var. otomatik park olmadığından eski sahibi bunlardan takdırmış. http://www.aliexpress.com/item/Weatherproof-8-Rear-Front-View-Car-Parking-Sensor-8-Sensors-Reverse-Backup-Radar-Kit-with-LCD/32369781617.html?spm=2114.13010208.99999999.320.124mLP 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah yılmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 22 saat önce, Olcay Sert said: benim arabada şunlardan var. otomatik park olmadığından eski sahibi bunlardan takdırmış. http://www.aliexpress.com/item/Weatherproof-8-Rear-Front-View-Car-Parking-Sensor-8-Sensors-Reverse-Backup-Radar-Kit-with-LCD/32369781617.html?spm=2114.13010208.99999999.320.124mLP olcay bey memnunmusunuz bu üründen? cenmax çok pahalı olunca cyclone görmüştüm ön arka set olarak ama bu setin oldukça uygunmuş fiyatı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2016 @Emrah yılmaz arabadakinin hangi model olduğunu bilmiyorum detaylı bakarım, bu ürünü Babam için mobil uygulama indirimi ile 30 usd ye aldım. önümüzdeki hafta kargo yapılır muhtemelen bi ay sonrada gelir. burda bakmaya çalıştım benzer bulurmuyum diye adamlar 4 sensörlüye 150 lira diyorlar bu 8 sensörlü. birde bunların çalışma mantığı basit çalışan en uygun fiyat benim işimi görür diye düşündüm ve aldım. geldiğinde montajıda tanıdık yapacak inş sorun çıkmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Emrah yılmaz
Arkadaşlar merhaba,
Siteye yeni üye oldum ve uzun zamanda sizlerin tecrüberine ihtiyacım olacak
Ben ford araç bugüne kadar hiç almamıştım, ticari durum gereği müşterimden 2014 trafiğe çıkışlı 2013 model 1.6 titanyum arac aldım.
Aracın konforundan ötürüde araca binmeye karar verdim.
Benim en merak ettiğim konu bu araçta ne ön ne arka park sensörü yok, acaba daha sonradan onarım vs gören tamponlara sensör takılmamış olabilir mi?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap