Elif Telli Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2016 Öncelikle herkese merhaba; 2016 eylul - kasim ayi arasinda arac almayi planliyorum. Kafamda bana yakin olan araclar var ama teknik olarak fazla bilgiye sahip degilim. Sizlerin de dusuncelerinizi almak istiyorum. Yil da ortalama 10.000km anca yaparim diye dusunuyorum. Bu yuzden onerilen benzinli araclar. 2016 Ford Focus 1.6 HB Titanium 2016 Ford Focus 1.0 HB Titanium 2016 Opel Astra 1.4 HB Excellence AT 2016 VW Golf 1.4 TSI Highline Kendimi ifade etmek gerekirse her sene arac degistirebilcek butcem yok. Focus'a sicak bakiyorum fakat daha once internette soyle bisey okumustum Focus rampada gitmiyor kafamda bu takili kaldi. Gercekten benzinli araclarda boyle sorunlar yasaniyor mu? Bir de gecen gun Ford Arkas'i aradim test surusu icin Focus modelinde benzinli arac testi yokmus onlarda bana Fiesta ya da Mondeo kullandirabiliriz demislerdi. Sizce hangisini test etmeliyim? Herkese simdiden cok tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Öncelikle aramıza hoş geldiniz, profil bilgilerinizi tamamlanızı rica ediyoruz Bakınız: Özel mesajlarınız. Önce sonuç kısmından başlamak istiyorum;LPG sistemini aracınıza uygulamayacaksanız (ki önermem) 2016 Opel Astra 1.4 HB Excellence AT veya 2016 VW Golf 1.4 TSI Highline tercih edin Bugünün şartlarına uygun Focus sadece dizel ve dizel otomatik maalesef. 1.6 ti-vct versiyonda turbo besleme yok ve dediğiniz yokuş handikapı mevcut. 1.0 EB ise pahalı ayrıca otomatik versiyonu yakında gelecek muhtemelen manuel satışı bitirilir. Tahminimce 2016 model olarak zaten sipariş edilmemiştir bulamamanız muhtemeldir. Focus benzinli alınmaz veya gitmiyor demek istemiyorum; fiyatına göre mantıklı seçenek değil şuan 2016 Eylül'e kadar 1.5 Ecoboost Focus gelirse onu düşünürüz Alıntı Sizce hangisini test etmeliyim? Mondeo'nun test aracı 1.5 Eb otomatik. Fiesta test aracı da muhtemelen 1.6 otomatik veya 1.0 otomatik. Bunlar net fikir vermeyebilir manuel Focus için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 (düzenlendi) Yakup da yazmış, Focus'ta mutlu edecek bir benzinli otomatik seçeneği halihazırda yok. Dizel otomatik de bence sizin yıllık mesafe düşünülünce çok ekonomik değil. Bu yüzden Ford'u eleyin. Diğer ikisi arasında da ben Golf'ü her şartta tercih ederim, ama sözümüze kanmayın, mutlaka deneyin, eş dost akraba, bayi, kiralık nereden bulursanız, ve gönlünüzün ısındığını seçin. Hanımların arasında beyaz Golf çok sempati topluyor. Sayfalarca karşılaştırma bilgileri yazılabilir, ama kafanızı karıştırmadan öteye gitmez. Tercih sıralaması: 1. Golf 1.4TSI BMT DSG Highline 88.200 TL 2. Astra 1.4 AT6 Excellence 86.200 TL 3. Focus 5K 1.5 Dizel Otomatik Titanium 94.700 TL Bu koşullarda donanımda Astra>Golf>Focus. Bir de istediğiniz araba. istediğiniz anda bulunmaz, öngörüşmeleri ihmal etmeyin. Şubat 29, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 focus benzinli kim demiş yokuşta gitmiyor diye gelsinler benim aracı vereyim. tabiki focus 1.6 manuel benzinli olursa Ecoboost ta kopartır. gelin bana ben vereyim deneyin gitmez se almazsınız. bir de alacağınız aracı test edin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Benim tercihim golf olurdu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Ben bunlardan golfu tercih etmiştim. İyiydi de 25 ay içinde 2 kere yolda kaldım, bir seferinde durduk yere cam patladı, bir kere radyo değişti 2-3 gün araba yattı (radyo için araba yatırdılar) Şimdi makyajlı fokusum var . İyi güzel de hani golften sonra yetmiyor, biraz basit kalıyor. Belki rönodan japondan sonra çok kral araba gelebilir ama VW den sonra ııhh. İçi biraz küçük, epey kasvetli sessizlik, malzeme kalitesi falan iyi ama tasarım biraz faul bazı temel şeyler yok . İkinci eli de sanki daha zayıf.. Acaba astra mı almalı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Şimdi, H. Cenk said: bazı temel şeyler yok nedir bu temel şeyler Cenk? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Titanium Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 11 dakika önce, Aydın Baran said: nedir bu temel şeyler Cenk? - auto hold - açık renk paneller (ve/veya koltuk kumaşları) - gözlük kabı - daha spor bir koltuk - daha geniş ve kumaş kaplı saklama gözleri - bel desteği - adam gibi iç ışıklandırma vs vs Bunlar ciddi eksiklik değil ama işte bunlar kaliteyi düşük gösterip focusa o para verilmez dedirtiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elif Telli Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Hos buldum tesekkurler. Simdi kafam daha cok karisti sanirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Golf en iyi seçim olur Cenk beyin söylemiş olduğu problemlerle sanırım genelleme yapılamaz Biraz şanssızlık denilebilir (affınıza sığınarak) B Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Astra ya da Golf'ü test edin ikisinide. Mutlaka bir tanesine gönlünüz kayacak. Hepsi güzel araç, benzinli olduktan sonra focus'u düşünmeyin derim. Bence burada belirleyici olan hangisinin içinize daha çok sineceğidir. Eğer yatırım olarak düşünüyorsanız, kolay da satabileyim diyorsanız hiç düşünmeden GOLF alın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 7 dakika önce, Elif Telli said: Simdi kafam daha cok karisti sanirim. E az önce yazdım... 1 saat önce, Cem Boneval said: Sayfalarca karşılaştırma bilgileri yazılabilir, ama kafanızı karıştırmadan öteye gitmez. Dünyayı kurtaracak kahramanı seçmiyoruz, altı üstü araba, hepsi iş görür, ama en çok Golf görür. Nokta. Gerisi sizi boğar. Bireysel sorunlar genellenmemeli, her marka ve modelin kara koyunları çıkar, şans işidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 @Aydın Baran en önemlisini unuttum gündüz farı. Çevrendeki araçlara bak gündüz farı olmamsı ne anlama geliyor iyi düşün @Eray Alkan tabii ki bu benim şanssızlığım. Bu forumda bile 3-4 kişide golf var hiç birinde sorun yok. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Ben de sizin yerinize olsam yeni gelecek olan Honda Cıvıc kasayı beklerdim...hepsi de tırt bunların almayın değmez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap