Elif Telli Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Acaba benzinli motoru bir kenara koyup dizel motorlu bir arac mi dusunmeliyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakkı Kanık Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Dizel otomatik alacaksanız focus ile astra arasında tercih edilebilir. Golf dizelde konfor harici heyecan yok. Sürüş dinamikleri ve zevki olarak focus ile astra k birbirine yakın araçlar. 1.6 dizel kategorisinde hafifleyen astranın 136 hplik dizel otomatiğinin ara hızlanmaları fena. Focusun yalıtımı daha iyi, haliyle daha sessiz, süspansiyon konforu opele göre daha iyi. Teknolojik yenilikler ve standart donanım olarak astra daha dolu ve fiyat anlamında rakibine göre daha cazip. Dış dizayn ve iç dizayn güzelliği göreceli. Astra j sahibi olarak dış ve içi dizayndaki hayal kırıklığımdan dolayı astra k'ya ısınamamış biri olarak focus aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 24 dakika önce, Elif Telli said: Acaba benzinli motoru bir kenara koyup dizel motorlu bir arac mi dusunmeliyim. Dizel düşünecekseniz eğer şuan dizel otomatik Focus rakipsiz. Astra şanzımanından kaybediyor,Golf hem motordan hem şanzımandan. Golf zaten motoru yenileyeceğini söyledi makyajı da yakın. Olacaksa orta yollu Astra veya Dizel otomatik Focus mantıklıdır. Ama size benzinli yeter. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 bugun nedense ilk defa golfe kanım kaynadı, daha önce alıcı gözle bakmamışım muhtmelen ama etkileyen boş-lineda(ortamı acaba diye bile düşündüm ama şirket arabası yani) bile "kaliteli" hissettirmesi oldu. trend focusa binesim bile gelmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 15 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Ey maşallah, Focus forumunda kimse Focus önermiyor neredeyse Elif hn bence kafanız daha çok karışacak Forumda bazı arkadaşlar var, siz focus fanatiğisiniz focus'a laf söyletmiyorsunuz eleştirilere tahammül edemiyorsunuz falan diyen. Bu mesajı iyi okusun. Kullanmayı bilmek kadar neyi nasıl kullanacağını bilmek te önemli. Ben bugün C sınıfı benzinli otm. vites araç alacak olsaydım kesinlikle Mazda 3 alırdım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Seat Leon 1.2 Tsi Dsg ile topa gireyim; fiyatı makul bütçe önemliyse; içi geniş, gitmeme derdi yok, bagajı sınıf ortalamalarında, ederi (7-9 bin TL'lik ekstra donanımla Full Led far bile alınabiliyor, gerekli tüm oyuncaklar mevcut) midline plus Dsg Golf ile eşit; dış tasarımı 2013'te çıkmasına rağmen dinamik... Kaybettiği biraz trim kalitesi ve çokça yalıtım bir de torsiyon arka süspansiyon ile biraz daha hissedilir sertlikte... Ayrıca belirteyim ki 1.6 Ti-Vct yokuşta gitmez diyen arkadaşlara pek takılmayın; tüketimi dert etmeyip devri iyi kullanınca oldukça da güzel gidiyor; otomatiği bilemem ama sport kullanılır yine gider diye düşünüyorum... Hantallığını güvenilir sağlamlığı ile de karşılar... Maddiyat önemli değilse Golf alın zaten, bir süre kullanınca çok severler partisine katılırsınız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Yıllık 10 bin ile dize girmek, fazladan para harcamak olur, tercih konusuna gelirsek bende golf diyenler tarafındayım, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Yokuşta gidiyor o konuda sıkıntı yok. Cimrilik yapmayıp sağdaki pedala basında koştura koştura çıkıyor focus yokuşları. WW gıcığım olduğundan WW demiyorum yoksa derim WW diyemiyorsam Hundai i30'a bakin derim. F/P eğrisinde kağıt üzerinde tepede duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 (düzenlendi) Değerli arkadaşlar, @Elif Telli Hanımefendi, zaten önemli ölçüde elemesini yapmış ve seçimini sınırlamış, seçenekler arasında yardımcı olmak daha doğru olmaz mı? Yeni yeni marka ve modeller önerip kafasını karıştırmasak... Bizler kadar meraklı değil, muhtemelen hiçbir zaman da olmayacak. Sorun çıkartmayacak, sürüşü rahat ve keyifli, servisi ciddi bir araç bakıyor. Benim için adres çok net... Mart 2, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Uzun süre kullanırım satarken zarar etmem derseniz golf 1.4 tsi . Benim gibi wolkswagene antipatisi olan biriyseniz Astra tercihim olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Türkiye'de müşteri ilişkileri konusunda vw'nin yapması gereken şeyler var. Buradan bu sonuç çıkıyor. Yoksa golf iyidir. "Az değişen" tasarımın getirdiği bir çok faydayı sonuna kadar kullanır. "Kalite algısı" hep iyi olmuştur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 bu sitenin adını focus binenler fakat başka araç severler diye değiştirsek mi?Acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 11 dakika önce, Osman Türkol said: bu sitenin adını focus binenler fakat başka araç severler diye değiştirsek mi?Acaba 2011'den beri sitenin adı bu şekilde zaten Otomobil Severlerin Adresi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Atay Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 focus forumunda pek focus öneren olmamış herhalde benzinli handikapından dolayı benim tavsiyem citroen c4 düşünebilirsiniz. focus dizel düşünecek olursanız fikriniz değişebilir. Focusun dizelleri her zaman iyidir.eskisi kadar benzinli dizel ayrımı kalmadı artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Şimdi bu son paylaşımlardan sonra yazma gereği gördüm, 2011 (Focus 2,5) hb otm, 2012 HB Focus 3 ps (otm) ve 2012 Sedan Focus dizel araç sahibiydim ve rutin bakım dışında hiç üzmedi sıkıntı çıkartmadı açıkcası çok memnundum, niye sattık ise, benzinli otm leri eşim için almıştık malum benim ısrar ve çabam ile ama kullanmayınca istediği Polo dsg yi aldık, e benim dizelde 4 yılını tamamlamıştı ( biz 4/5 yılda araç yenilemeyi tercih ediyoruz) ve oğlumda ünv li olunca artık bende HB otm, araç isteğimi gerçekleştirmek için sattım, hala tüm araç sohbetleri açıldığında Ford Focus u çok severek beğenerek kullandığımı paylaşırım,. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap