Olcay Atay Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2016 merhabalar aracımda aux girişi varmış. Teybin orada bulamadım. çakmaklığın yanlarında filan da yok. 2010 trend makyajlı kasa Peki nerede bu aux girişi ? akşama eve gidince detaylı bakacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Torpidoyu açınca sol üst köşede. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Atay Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 cevap için teşekkürler 2 ucu erkek aux kablosu alsam mp3 çalar veya iphone bağlanır mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Evet evet her cihazı açar. Kulaklık takmış gibi olacak cihaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 bazen giriş oluyor arkasından bağlı olmuyor bilginiz olsun ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Atay Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 haklıymışsınız torpidoda sağ üst köşedeymiş. dün aux kablosu alıp mp3 çaları bağladım ancak arabadaki aux soketi biraz kalitesizmiş temassızlık yapıyor. mp3 çalara girişi tam oturuyo ama arabaya tam girmiyo ne yapılabilir ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 4 saat önce, Olcay Atay said: haklıymışsınız torpidoda sağ üst köşedeymiş. dün aux kablosu alıp mp3 çaları bağladım ancak arabadaki aux soketi biraz kalitesizmiş temassızlık yapıyor. mp3 çalara girişi tam oturuyo ama arabaya tam girmiyo ne yapılabilir ? Girişin arkasındaki gelen kabloları kesin kendi aldığınız kablonunda oraya gelen jackını 4 -5 parmak kablo kalacak şekilde kesin her iki kablonunda uçlarını kesip sıyırın tek tek ekleyerek bantlayın aux kablonuz torpidoda sabit kalır el beceriniz yoksa bir teypçiye uğrayın 5 dakikada halleder ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Olcay Atay
merhabalar
aracımda aux girişi varmış. Teybin orada bulamadım. çakmaklığın yanlarında filan da yok.
2010 trend makyajlı kasa
Peki nerede bu aux girişi ? akşama eve gidince detaylı bakacağım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap