Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Valla tüm yollar BCM e (GEM ) e çıkıyor. Zira yüce ford hazretleri sis lambalarını uzun farları falan hep röle ile kontrol etmiş ancak farları kalkmış modülün içindeki bir devre ile kontrol etmiş. Şu an ben kendi arabamda hariçten röle kullanmak sureti ile bunu bypass ettim ama genede kaşınıyorum işte.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Peki mertol farların otomatik alçaklık-yükseklik ayarı yapmasını nasıl hallettin sen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Bence o aşırı önemli değil mekanik olarak yüksekliği ayalarsınlar gerisi yeter... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Bence o aşırı önemli değil mekanik olarak yüksekliği ayalarsınlar gerisi yeter... Olmaz olurmu BiXenonları adamın gözüne çakarsın yükseklik ayarı olmazsa..Otomatik yükseklik ayarı bence oldukça yararlı bişii..Ama belki Mertolun Pakistan yapımı Stayla Apaçisisine de koymuşlardır kimbilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Kabloları falan hazırda var zaten. Ben manivelalarını falanada aldım. Modülü falanda var bende.. Malzeme eksiğim yok ama şu an onunla uğraşabilecek ne zamanım ne de enerjim yok. Malum sene sonu. Uğraşırmıyım açıkcası ondan da emin değilim. Doğru ayarlanmış bir far ile yükseklik ayarına ihtiyaç yok bence. Zaten araba doğru dürüst kullanılmıyor bile. Arkasına yük yükleyip ev taşıyacak değilim. olaysıı ile benim için gereksiz bir donanım. Far yıkama bile daha gerekli. Oradan pay biç kendine.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Valla ben karşıdan gelenin gözünü alıyormu arabam diye düşünmüyom artık,psikolocik olarak beni rahatlatıyor işte,ben olsam yaparım madem donanım hazır..Sen seviyosun hem böyle uğraşıları..Far yıkama da güzel bişey gerçekten fakat benim aklıma hiç gelmiyor....Birde çok su harcıyor far yıkama.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap