Deniz Gecgel Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2016 Arkadaşlar merhaba. Cyclone multimedya (800×480) için güncel IGO yazılımı elinde olan ve paylaşabilecek arkadaşlar arıyorum. Üzerindeki dont panic denen yazılımı sildim ve nette de igo nun en son 2012 tarihli versiyonunu bulabildim. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Yasal değil ama Cık cık çık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Hiç mi hiç yasal değil bende kullanıyom. Link1 Link2 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Çok teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 42 dakika önce, Deniz Gecgel said: Arkadaşlar merhaba. Cyclone multimedya (800×480) için güncel IGO yazılımı elinde olan ve paylaşabilecek arkadaşlar arıyorum. Üzerindeki dont panic denen yazılımı sildim ve nette de igo nun en son 2012 tarihli versiyonunu bulabildim. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. İgo primo kullandım fakat cihazda çok kasmaya başlamıştı. Dontpanic le en iyi performansı veriyor cihaz. Bence değiştirme programını. Ama sildim diyorsun bu çok kötü olmuş. Forumda benim konu vardı link vermiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Evet bendeki igo da kasıyo. Dont panic linkinin olduğu konunun linkini paylaşabilirsen çok sevinirim Doğan hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 37 dakika önce, Deniz Gecgel said: Evet bendeki igo da kasıyo. Dont panic linkinin olduğu konunun linkini paylaşabilirsen çok sevinirim Doğan hocam. Dontpanic in programı yok bulman çok zor. İnternette araştırman lazım. Benim eklediğim linkler igo primo. Eğer garantin devam ediyorsa belki iyi niyet göstergesiyle dont panic i ücretsiz yüklerler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Garanti yok abi, dont panic nette de yok. Crack'çiler bu uygulamaya pek el atmamışlar galiba. Bakalım ben bi şekilde halledicem. Yine de çok teşekkürler. Kalın sağlıcakla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Dontpanic Apk'sı :burada Cyclone android tabanlı bu apkyı usb atıp kurabilirsiniz İgo Google Play'den kaldırıldı ancak internette bolca haritaları bulabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2016 Dontpanic Apk'sı :burada Cyclone android tabanlı bu apkyı usb atıp kurabilirsiniz İgo Google Play'den kaldırıldı ancak internette bolca haritaları bulabilirsiniz Abi cevap için teşekkürler ama android değil winCE tabanlı sistem. Dont panic zor bulunur, igo ile yola devam sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 öncelikle bi yazılımcı olarak bu işten para kazanan biri olarak ücretli satılan bir uygulama şu yada bu yolla ücretsiz kullanılırsa benim gibi yazılım geliştiricilerin cebinden çalmaktır. igo play store dan kalkmadı @Özer Aksu Anroid için (sadece 59 lira) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igonextgen.javaclient Apple için (sadece 58 lira) https://itunes.apple.com/tr/app/turkey-navigation-igo-primo/id455207560?mt=8 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tokat Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 (düzenlendi) Merhabalar, 2. el aldığım Focus arabamda Cyclone multimedya sistemi kurulmuş. Yaklaşık 10 günü aşkın bir süredir satın almak için orjinal lisanslı bir WinCe tabanlı bir navigasyon programı arıyorum. Fakat bulamıyorum. Necvox'u aradım. Satın almak için 200 tl istediler. Razıyım, satın alacağım. Fakat bu kadar pahalı olması insanları bir yönden de crack yapmaya ya da korsan uygulama kullanmaya teşvik ediyor. Bu arada orjinal lisanslı WinCe tabanlı bir navigasyon uygulaması alacağım site varsa ve paylaşırsanız memnun olurum. Aralık 12, 2016 Mustafa Tokat tarafından düzenlendi Cümle hatası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Genelde roadstar falan hepsi wince yaklaşık komple cihaz 600 tl. Tabi elinizdeki cyclone nolcak? Yada sd cardla olan Başarsoft 2016 Q3 haritalı nav var. Nette.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 37 dakika önce, Mustafa Tokat yazdı: Merhabalar, 2. el aldığım Focus arabamda Cyclone multimedya sistemi kurulmuş. Yaklaşık 10 günü aşkın bir süredir satın almak için orjinal lisanslı bir WinCe tabanlı bir navigasyon programı arıyorum. Fakat bulamıyorum. Necvox'u aradım. Satın almak için 200 tl istediler. Razıyım, satın alacağım. Fakat bu kadar pahalı olması insanları bir yönden de crack yapmaya ya da korsan uygulama kullanmaya teşvik ediyor. Bu arada orjinal lisanslı WinCe tabanlı bir navigasyon uygulaması alacağım site varsa ve paylaşırsanız memnun olurum. Mustafa Bey Cyclone marka cihazdan daha önce kullandım. Orj de olan dontpanic navigasyon programı yerine igo primo yükleyip kullandım. Sonralarda mp3 dinlerken donmalar başladı. Cihazı servisine gösterdiğimde dontpanic harici programlardan böyle yaptığını anladık. Test ederek tabiki. Cyclone servisinden orj dontpanic programı edinmeniz en doğru çözüm bana göre. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tokat Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 İnternetten alamıyoruz onu, işin ilginç tarafı da o. Başarsoft perakende satış yapmıyormuş, Necvox''tan alabiliyormuşuz. Mail order yada havala vs. yöntemlerle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap