Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Mustafa Tokat yazdı: İnternetten alamıyoruz onu, işin ilginç tarafı da o. Başarsoft perakende satış yapmıyormuş, Necvox''tan alabiliyormuşuz. Mail order yada havala vs. yöntemlerle. Yetkili servislerine gideceksiniz zaten. Micro sd karta yüklü halde merkezlerinden getirtiyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tokat Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Doğan bey, üzerinde igo vardı, primo depil ama, çok nadir örneğin; müzik dinleyip aynı zamanda geri görüş kamerası açılacağı zaman ara sıra gecikiyor. İgo'nun pusulası hoşuma gidiyor açıkçası, yoksa dontpanic'te kullanabilirim. Dontpanic'in stabil çalışması bir artı tabi, fakat haritası nasıl, igo kadar doğru donuçlwr veriyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Mustafa Tokat yazdı: Doğan bey, üzerinde igo vardı, primo depil ama, çok nadir örneğin; müzik dinleyip aynı zamanda geri görüş kamerası açılacağı zaman ara sıra gecikiyor. İgo'nun pusulası hoşuma gidiyor açıkçası, yoksa dontpanic'te kullanabilirim. Dontpanic'in stabil çalışması bir artı tabi, fakat haritası nasıl, igo kadar doğru donuçlwr veriyor mu? Valla 2 yıl oldu kullanmayalı. Son güncellemeyle nasıl oldu hiç bilgim yok. Cyclone merkezi ile bir görüşseniz aslında belki cihazınızın seri nosu ile ücretsiz kart verirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Valla benim Çin işi cihaza netten bulduğum navı kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Valla benim Çin işi cihaza netten bulduğum navı kullanıyorum. İşte mevzu bu. Dandik çin malı olanlar hepsini açıyor. Cyclone kaliteli seçici davranıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 herkesin telefonu var, yandex'i var... anlamıyorum şu navi olayını an-la-mı-yor-um Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: herkesin telefonu var, yandex'i var... anlamıyorum şu navi olayını an-la-mı-yor-um Telefon herkeste var işte kendin diyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Telefon herkeste var işte kendin diyorsun. senin amacın hava atmaksa eğer tabi al buyur ne bulursam şaşmazda takıştır arabana hatta kesmezse polonyanın şaşmazına da uğra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: senin amacın hava atmaksa eğer tabi al buyur ne bulursam şaşmazda takıştır arabana hatta kesmezse polonyanın şaşmazına da uğra Gel gel dandik parça yok arabamda. Gel azcık gezdirim seni. Hatta sen kullan azcık keyiflen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tokat Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Cyclone'u arayıp deneyeyim inşaallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tokat Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Bugün aradım Cyclone'u, ücretsiz göndermiyorlarmış. İzmir servisinden 180 TL'ye satıyorlarmış. Mecbur alacağım ama halen dont panic mi yoksa İgo'mu kararsızım. Haritanın doğruluğu açısından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap