Atakaan Atilla Oluşturma zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 1, 2016 S.a. Arkadaşlar bugün arabanın motorunu temizlerken malum kapağı altını temizleyim dedim ve sürpriz bu nedir ? Anladığım bişey de değil soket. Neyim nesi nedir ne işe yarar. Öylece baka kaldım. Ne zamandır böyle ve neden anlamış değilim. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Üstte kapak olunca altını hiç merak etmemistim Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 bilgisayar bağlantı soketine benziyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2016 Arac kablolama belli serilerde standart donanıma göre bazen soket ler korlenebiliyor uygun donanım yoksa. Telaslanmaniz gerektirecek bir durum değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Atakaan Atilla Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Servise yolum düşerse cevaplarını merak ediyorum çünkü araç servis harici hiç bi yere gitmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak K Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 araclarda elektrik tesisatları standart üretilir aracların paketlerine göre donanım bulunmadıgı zaman yeri boş olabiliyor ön sol farı söküp altına bakarsanız bi çok boş soket bulabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Atakaan Atilla
S.a.
Arkadaşlar bugün arabanın motorunu temizlerken malum kapağı altını temizleyim dedim ve sürpriz bu nedir ?
Anladığım bişey de değil soket.
Neyim nesi nedir ne işe yarar.
Öylece baka kaldım.
Ne zamandır böyle ve neden anlamış değilim.
Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Üstte kapak olunca altını hiç merak etmemistim
Saygılar
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap