Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 4, 2016 Eeee bizde ekmek yoksa makarna yenmiyor 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Ne demek çay yok adlı bakışlar güzel bi video olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 çayı şekersiz içmeye başlarken kahvaltıda da çay içmemiştim ama çok güzel viral olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Çaysız olmaz. Adamı döverler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 yeşilli garsonun müşteriyi oturturken eliyle yer göstermesinden belli bunun kolpa olduğu..Bugüğne kadar gittiğim hiç bir kafede öyle bir muamele görmedim ben Belli yani Candid camera da olduğumuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 9 dakika önce, H. Cenk said: yeşilli garsonun müşteriyi oturturken eliyle yer göstermesinden belli bunun kolpa olduğu..Bugüğne kadar gittiğim hiç bir kafede öyle bir muamele görmedim ben Belli yani Candid camera da olduğumuz. Ama abi sende bu zamana kadar şakaya yakalanmadın Şaka yapabilmek için uygun tipleri masaya oturtmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 benim başım ağrır çaysız gün yaşanmamış gündür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 “Gerçekten insan olarak kalbinizi kırmak istemiyorum ama kafanızı kıracağım birazdan.” Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Çay yoksa ice tea'de iş görür sıkıntı yok. Olmazsa olmaz değildir benim için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Çay= @Yahya Akman demek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Bir Rize li olarak çay hakkında olumsuz bir yorum duymak istemiyorum.? Çaysız bir hayat düşünemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Çay= @Yahya Akman demek. Benim kahvalti masasinda ilk bakacagim sey çaydir. Gerisi teferruattir Serdar çay var mı çay? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 On 05.03.2016 at 22:28, Yahya Akman said: Benim kahvalti masasinda ilk bakacagim sey çaydir. Gerisi teferruattir Serdar çay var mı çay? Sence adam sana var der mi? Senin çay sevdan yüzünden adam gece dondu dondu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Sence adam sana var der mi? Senin çay sevdan yüzünden adam gece dondu dondu Onlati usuten sensin abi. Ben bastan uyarmistim gaz yoktur acmayin okadar kombiyi diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Şimdi, Yahya Akman said: Onlati usuten sensin abi. Ben bastan uyarmistim gaz yoktur acmayin okadar kombiyi diye Kombiden değil ki. Sürekli tabak çanak ve ocak kullanımından. @Mert Yürüyen @Serdar Eryürekli @Serdar yaman siz söyleyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap