Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Kombiden değil ki. Sürekli tabak çanak ve ocak kullanımından. @Mert Yürüyen @Serdar Eryürekli @Serdar yaman siz söyleyin. Tabi canim oyledir.kombiyi 70 dereceye ayarlamanin ne etkisi olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Şimdi, Yahya Akman said: Tabi canim oyledir.kombiyi 70 dereceye ayarlamanin ne etkisi olacak Şahitler söylesin. Ben hiç bişe demeyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 (düzenlendi) Günün 37 saati kaynar suyla bulaşık yıkanınca 4/3 ünü yedi tabi. Kalanı da içeriyi terleme odasına çevrimeye çalışan kombiyi 120 dereceye getiren kişi yedi Mart 8, 2016 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 13 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Kalanı da içeriyi terleme odasına çevrimeye çalışan kombiyi 120 dereceye getiren kişi yedi @Hakan H. sana diyo bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Ben kahve seviyorum zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Hepsi cast'mış şok şok Kesin bilgi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap