Hüseyin Eryiğit Oluşturma zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 4, 2016 Merhaba arkadaşlar, aracım 200 bine geliyor. Yazın turbo Değişimi felan düşünüyorum. Bilmediğimden soruyorum. 90 lık aracıma modifikasyon yapmadan 110 luk turbo koyabilirmiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hüseyin Eryiğit Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 6 dakika önce, Yakup Çağatay said: Olmaz Çok açıklayıcı oldu hocam sağol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 En iyi cevap 7 dakika önce, Yakup Çağatay said: Olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Şimdi, Hüseyin Eryiğit said: Çok açıklayıcı oldu hocam sağol Ne demek rica ederim. Pek lafı dolandırmayı sevmem Siz basitçe sorduğunuz sadece bununla olur mu diye - Sadece turbo değişikliği yetmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hüseyin Eryiğit
Merhaba arkadaşlar, aracım 200 bine geliyor. Yazın turbo Değişimi felan düşünüyorum. Bilmediğimden soruyorum. 90 lık aracıma modifikasyon yapmadan 110 luk turbo koyabilirmiyim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap