Alparslan Özaslan Oluşturma zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 5, 2016 iyi günler arkadaşlar formdada yazmıştım.focus 3 aracıma navimex 9912 hd multimedya taktırmıştım.şu ana kadar bir sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor.cihazla birlikte araç içi ön kayıt kamerasıda taktırdım.ikinci sd kart yerine kayıt yapıyor.kayıt yaptığımı sonra izleyebiliyor.araç üzerinden yada bilgisayardan ancak çoğunlukla cihaz da veya bilgisayarda kartı taktığımda açılmıyor ve hata veriyor.normal olarak mp4 olarak görünüyor açılamıyor hatası veriyor.kaç gündür açmaya uğraşıyorum nafile vlc player, media player nasıl açabilirim yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Taktırdığınız kayıt cihazının kendi programı yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Codec problemi görünüyor. Bunun için http://www.windows7codecs.com/ codec dosyasını indirin ve yükleyin pc yeniden başlatın tekrar o video dosyasını açmayı deneyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap