Mustafa Nural Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Yakup bey sizin deneyimlerinizi istisna olarak mı görmek lazım? Kullandığınız lastiklerde başka sıkıntı oldu mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2016 3 dakika önce, Mustafa Nural yazdı: Yakup bey sizin deneyimlerinizi istisna olarak mı görmek lazım? Kullandığınız lastiklerde başka sıkıntı oldu mu Benim yaşadığım şey herkesin başına her yerde gelebilir. Uygulama sonrası suya sokun kafi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Benim yaşadığım şey herkesin başına her yerde gelebilir. Uygulama sonrası suya sokun kafi. Uygulama sonrası suya nasıl sokacağız bildiğin suya sokan biryer var mi? Lastikcide var mi boyle birşey ondan sordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Vardır, lastiği janta takıp hava basıyor sonra suya sokuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Vardır, lastiği janta takıp hava basıyor sonra suya sokuyor. Aklımda olsun kış lastiği isine gireceğim. Sorun çıkarsa adini veririm. [emoji2] Hepsi tanımıştır müşteri hizmetlerinin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2016 Çıkmaz çıkmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Transit Custom için 2 adet 215/65R16 Conti Vanco 2 aldım. Tanesi 490 lira falandı. (3017) üretimli geldi, taptaze. Janta montaj sonrası suya sokmayı unutmuyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: (3017) üretimli daha 1000 senesi varmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 daha 1000 senesi varmış [emoji14] Eskimeyen teknoloji olm bu. Suya girdikçe ilk haline dönüp sıfırlıyor kendini [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 çIK çIK çIK çcık cık Caheller sizi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 hah hah haaa...Çağatay hiç o hatayı yapar mı 2017 nin 30 . haftası 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 9 dakika önce, H. Cenk yazdı: hah hah haaa...Çağatay hiç o hatayı yapar mı 2017 nin 30 . haftası Bi'de paranteze aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Dur bakalım anlamamış gibi yapayım dedim hemen atladılar ya hayret bişi... Ben anlamıştım yoksa.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 16 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Dur bakalım anlamamış gibi yapayım dedim hemen atladılar ya hayret bişi... Ben anlamıştım yoksa.. Sen anlamayacaksın da kim anlayacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2018 25.08.2017 - 14:15 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Transit Custom için 2 adet 215/65R16 Conti Vanco 2 aldım. Tanesi 490 lira falandı. (3017) üretimli geldi, taptaze. Janta montaj sonrası suya sokmayı unutmuyoruz Memnun kaldım mı Vanco 2 den ?Sanırım yıl sonunda benim de almam gerekecek. Bir de motor yağı kaç lt alıyor bu alet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap