Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2018 12 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Memnun kaldım mı Vanco 2 den ?Sanırım yıl sonunda benim de almam gerekecek. Bir de motor yağı kaç lt alıyor bu alet. Abi Vanco 2 eski seri eğer lastikler bittiyse yenilerinden al sen. Vanco ismi kalktı yanlış bilmiyorsam. 6.2L filtre dahil, filtresiz 6.0L 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2018 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Abi Vanco 2 eski seri eğer lastikler bittiyse yenilerinden al sen. Vanco ismi kalktı yanlış bilmiyorsam. 6.2L filtre dahil, filtresiz 6.0L Vanco2 devam ediyor diye biliyorum. Hatta 500 TL fiyat veren oldu 2018 üretimi olmayabilir belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Geçen hafta kardeşimin aracı için https://kolayoto.com/goodyear-efficientgrip-205-55r16-91v-11414.html aldık. Sorunsuz şekilde 2018 2. hafta üretimli olarak lastiklerimiz geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap