Sinan Erdoğan Oluşturma zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 7, 2016 Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden lastik bakıyordum http://kolayoto.com/orhan-avcioglu orhan avcıoğlunun önerdiği web sitesi buldum site hakkında bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Bende buradan almayı düşünüyordum fakat n11 deki mağaza yorumları çok kötü ne yapacağım bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Tecrübe eden var mı aramızda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Seni bekliyoruz tecrübelerini paylaşman için yap alışverişini artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Demirağ Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Merhaba, ben en uygun fiyat burada bulduğum için 4 adet pirelli cinturato all season aldım. Lastikler kargo ile 3 iş gününde elime ulaştı açıkçası bir sıkıntı olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2016 Sipariş geçtim. Ödeme kısmında banka mesajı gönderilmedi direkt alıyor siparişi. İlk mail siparişiniz alındı. 5 dakika sonra 2 mail geldi ve cep mesajı; siparişiniz hazır diğeri siparişiniz kargolandı diye. UPS'den gönderi numarası alıp bu işlemi yapmışlar yani aslında gönderilme tam olarak gerçekleşmedi. Bakalım ne zaman yola çıkmış olacak ve doğru gelecek mi? Üretim tarihi en az (1215) olmalı. Sipariş sonrası üretim bilgisi istedim, 2016 3.hafta (0316) diye telefon açtılar. İyi yani, sorun yok şuana kadar. Alıntı ---Kargo hareketleri, kargo teslimatını takiben 8 saat içerisinde izlenebilir hale gelmektedir. Kargo takip numaranız oluştuysa, ancak henüz kargo hareketi gözükmüyorsa, lütfen birkaç saat içerisinde tekrar deneyiniz. ---Siparişinize ait faturanız, ürünlerinizden ayrı olarak adresinize postayla gönderilecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Lastikler geldi, söylendiği gibi 2016 3.hafta (Sitede son 1 yıl yazıyor, özel olarak sonra sormuştum) Sorun yok 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 12 dakika önce, Yakup Çağatay said: Lastikler geldi, söylendiği gibi 2016 3.hafta (Sitede son 1 yıl yazıyor, özel olarak sonra sormuştum) Sorun yok Hayırlı olsun Güle güle kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 ne zaman takıcaz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 5 dakika önce, Ozan Kar said: ne zaman takıcaz? Cuma günü geleceğim inş. Doğan abinin deposunda tüm işlemler yapılıyormuş, oraya mı gitsek diyorum. Kışlığı depolatmak lazım. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Çıkma lastiğe benziyor yahu [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Lastikleri.com.tr güvenilir bir site. Orayı deneyebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 24 dakika önce, hüseyin ipek said: Lastikleri.com.tr güvenilir bir site. Orayı deneyebilirsiniz bende açılmıyor :/ ayrıca googleda hiç indexlememiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 40 dakika önce, Olcay Sert said: bende açılmıyor :/ ayrıca googleda hiç indexlememiş Pardon telefonun azizliği Düzeltiyorum : lastikal.com.tr 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Lastiklerin biri patlak çıktı, iç kısımda incecik çizik var. Hem kolayoto'ya hem conti'ye yazdım bakalım nasıl aşacağız Foto 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap