Alkan ALIBEYOGLU Oluşturma zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 8, 2016 (düzenlendi) Arabamin rengi hassas olduğundan kendim yıkamaya fakat geçen haftalarda basınçlı şu tabancasini farketmeden fazla yaklastirmamla beraber resimde görüldugu üzere boya ve vernik atması meydana geldi. Boyanın attığı yeri kaporta olduğunu düşünürken yaşanan bu olayla beraber tamponun devamı olduğu olduğunu anladım. Servise götürdüm. Garanti kapsamında halledicekler. Fakat tamponun hepsini boyayacaklarmis. Bu aracımda bir değer kaybına neden olur mu? Bu arada rötuş tutmayacagini belirttiler. Mart 8, 2016 Alkan ALIBEYOGLU tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Değer kaybı olmaz, tamponların boyanması zaten sıkıntı yaratmaz. Tertemiz boyansın gönül rahatlığı ile binin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Tamponlar ve aynalar boya takıntısından muaf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 (düzenlendi) hiç dokunmayın kalsın öylece , zaten bir müddet sonra unutucaksınız değmez bence. Mart 8, 2016 Adem Kazıl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 takıntı yaratan zaten yaratacaktır. millet fiyat kırmak için herşeyi söyler bide bunun diğer tarafı var. bizim bi tanıdık 2001 focus ghia sıfır aldı ama aracın başına gelmeyen kalmadı. yok şaşi numarası değişti yok kaparto numarası değişti yok mahkeme gidildi vs vs taaa 2005-2006 ya kadar sürekli uğraştı bu işlerde. vel hasıl kelam 2013 başında bu aracı satalım dedik. tavanda güneş yanığı vardı alacak masraf yapmasın diye kendi boyattı. bana sen sat ben bu işlerden anlamam dedi. neyse gelenler yok taklalı yok pert ondan numarası değişmiş, kilometresiyle oynanmış vs demedikleri kalmadı. elimizde mahkeme kağıdı var halen kendi dedikleri doğru sözün özü ne yaparsan yap illa muhabbet olur. sonralı bu tarz muhabbet edene araba satıldı dedim 2 ay sonunda dürüst bi focuscuya sattık 2001 focus ghia 84.000 km de tavanı güneş yanığı (boyandı) 19.500 e satışı verdik 2013 ocak yada şubatta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 2 saat önce, Alkan ALIBEYOGLU said: Arabamin rengi hassas olduğundan kendim yıkamaya fakat geçen haftalarda basınçlı şu tabancasini farketmeden fazla yaklastirmamla beraber resimde görüldugu üzere boya ve vernik atması meydana geldi. Boyanın attığı yeri kaporta olduğunu düşünürken yaşanan bu olayla beraber tamponun devamı olduğu olduğunu anladım. Servise götürdüm. Garanti kapsamında halledicekler. Fakat tamponun hepsini boyayacaklarmis. Bu aracımda bir değer kaybına neden olur mu? Bu arada rötuş tutmayacagini belirttiler. Bu soru için en doğru adres burası değil ki. Boyatmalı mıyım? Sonuçta araçta bir hata var bu sizi rahatsız ediyorsa tabiki boyatın. Ha boyalı değer kaybetmiş ha kusurlu olduğu için değer kaybetmiş. Arabayı kendiniz için aldınız 2. sahibini bu kadar düşünmeyin yarın yaşayacak mısınız belli değil 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Son kararı siz verin başkalarının tavsiyeleri ancak sizin kafanızı karıştırır. Plastik aksamdan hiçbirşey olmaz. Her bakışınızda o kötü manzarayı görüp rahatsız olacaksanız boyatın geçin. Umrumda değil diyorsanız boşverin kalsın öyle. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Ben olsam boyatmazdım. Her ne kadar boya takıntım olmasa da, serviste yapılacak işçiliğe güvenemediğim için boyatmazdım. Çünkü orjinal boya kazınacak, yerine boya yapılacak. Ben güvenemezdim şahsen. Ne yapardım. aynı ton boyayı alır rutuş yapardım. Nasıl yapardım. Aracın boyasını boyacıdan kodu ile al. + Sertleştirici de iste. Boya ile sertleştiriciyi 5/1 oranında karıştırmak lazım. Bunu şırınga vasıtası ile yapabilirsin. (5 ml boya + başka bir şırınga ile 1 ml sertleştirici) sonra karıştır. Kürdan ile orayı doldur. Zira çizikler çok derin değil. Kolay olur. Gönlüne yatmazsa hemen silersin. Kendin de yaparsan olur olmaz ustadan güzel yaparsın. (Bu türden ufak işleri tabi) Hem de yaptığın işten zevk alırsın. Gönlüne yatar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 ayni boya ayni tampon ayni defekt çok daha fazlasıyla mevcut ben boyatmadım. hiç aklıma da takılmıyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 vernik atması o şekilde kalmaz, güneşten sudan etkilendikçe atmaya devam eder o yüzden boyatın. İyi işçilik olursa bir daha sorun çıkartmaz kimsede anlamaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Aracınızın rengi rötuş yapıldığını göstermeye müsait bir renk. Astara kadar inmiş boya atması tampon olduğu için sorun degil boyatın gitsin. sizi rahatsız etmeyecekse hi dokunmayın nazarlık olarak kalsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yamalı bohça gibi araba kullanmak hoşunuza gidiyorsa kalsın, arada dönüp keyifle bakacak kadar arabanıza özeniyorsanız boyatın. İkinci elde boya zırvalığını da dikkate almayın. Aldıkça önemi artıyor, aleyhimize kullanılıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 çok afedersiniz ama bir laf vardır... "elin ....le gerdeğe girmek" diye... arabayı alacak adamın canı cehenneme, onu düşünüp kendimi mi üzücem yani? boyatın gitsin keyfinizi kaçırıyorsa... Yukarıda Ümit'in yorumuna da şaşırdım; servisteki ustaya güvenemiyorum diyor. e hocam kime güvenecez peki, zaten plastik tampon, 100 kere boyansa ne olacak. metal altyapısı olmadığından zaten asla kapı ve kaputtaki aynı rengi yakalayamazsın, fabrika çıkışı da o şekilde... ölücülere fırsat vermeyin, gidip boya kutularını kemirsin onlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 çok afedersiniz ama bir laf vardır... "elin ....le gerdeğe girmek" diye... arabayı alacak adamın canı cehenneme, onu düşünüp kendimi mi üzücem yani? boyatın gitsin keyfinizi kaçırıyorsa... Yukarıda Ümit'in yorumuna da şaşırdım; servisteki ustaya güvenemiyorum diyor. e hocam kime güvenecez peki, zaten plastik tampon, 100 kere boyansa ne olacak. metal altyapısı olmadığından zaten asla kapı ve kaputtaki aynı rengi yakalayamazsın, fabrika çıkışı da o şekilde... ölücülere fırsat vermeyin, gidip boya kutularını kemirsin onlar. Sende bendensin.[emoji6] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Önce sadece beyazları gördüm, ne gerek var boyaya diyecektim, ama epey geniş alanda sıkıntı var. Garantiden de yapacaklarını söylüyorsa boyatın gitsin. Boyalı tampon için değer kaybı yaşanmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap