Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 çok afedersiniz ama bir laf vardır... "elin ....le gerdeğe girmek" diye... arabayı alacak adamın canı cehenneme, onu düşünüp kendimi mi üzücem yani? boyatın gitsin keyfinizi kaçırıyorsa... Yukarıda Ümit'in yorumuna da şaşırdım; servisteki ustaya güvenemiyorum diyor. e hocam kime güvenecez peki, zaten plastik tampon, 100 kere boyansa ne olacak. metal altyapısı olmadığından zaten asla kapı ve kaputtaki aynı rengi yakalayamazsın, fabrika çıkışı da o şekilde... ölücülere fırsat vermeyin, gidip boya kutularını kemirsin onlar. Boya kutularını kalırsın çok iyi geldi bana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kı. Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2016 Plastik aksamlar araç kontrol merkezlerinde bile dikkate alınmıyor zaten bence boyatın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alkan ALIBEYOGLU Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Boyatmaya karar verdim. İşlem önümüzdeki haftaiçi yapılacak. İşlem sonrası yapılanlar ve fotolarını paylaşacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2016 Yazı martta yorum ağustosta bence o bölge için rötüş gidermiş.. En azından bundan sonra aynı şeyi olur ya yaşayan olursa belki okur görür, görüş paylaşmak iyidir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap