mehmet kursat Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2011 Bugün aracımı yıkattıkdan sonra arka stoplarında nemlenme ve su alma problemini gördüm. Bu sorun ile karşılaşan varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2012 Yakup'a katılıyorum, yeni üretim bandı kurulmuş modellerde ilk aylarda çocukluk hastalığı olarak nitelendirilen bu tür sorunlar olabiliyor. Aracın fiyatı yükseldikçe Ar-Ge ve kalite kontrolu için yapılan harcama da arttığından haliyle üst sınıf araçlarda göreceli az oluyor ama hiç birinde sıfır değil. Bu markaya güveni çok da olumsuz etkilememeli, önemli olan markanın bu tür sorunları gidermek konusunda takındığı tavır, ki son zamanlarda özellikle yeni modellerde ben Otokoç/Otosan'ı oldukça duyarlı görüyorum. Ben aracın yürüyen aksamına bakarım, başta biraz sınar ve limitlerini tanımaya çalışırım, eğer kullanma alışkanlıklarımı karşılıyorsa ve güvenmem gereken aksam bu küçük sınavdan başarı ile geçerse diğer aksamlardaki ufak-tefek aksamaları pek önemsemem. Size geçmiş olsun, ilk fırsatta servise uğrayıp değiştirtirseniz sorununuz hallolur. Bu arada bir arka stop 700+ TL idi yanlış hatırlamıyorsam, bir akvaryum için bayağı fazla para cem bey aynı sıkıntı bu gün benim aracım da da oldu..bazıları hiç değiştirme yeni taktıracağın da montajı eskisi gibi olduğu için yine su alıcaak diyor ..boşuna uğraşma diyorlar..sizin öneriniz nedir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 (düzenlendi) kardeş bugün fark ettim aynı sıkıntı benim aracımda da oluştu..az boz da değil baya su damlacıkları var..siz serviste değiştirdiniz mi_?bilgi verirseniz sevinirim.. İlk etap garantiden onaylarını aldık ama sonra'dan gelen ürününde aynı olacağını otosan belirtince iptal ettirdim. İlk başlarda bir çok bayi değiştirdi ama şuan değiştireceklerini sanmıyorum. Şubat 13, 2012 mehmet kursat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
mehmet kursat
Bugün aracımı yıkattıkdan sonra arka stoplarında nemlenme ve su alma problemini gördüm. Bu sorun ile karşılaşan varmı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
8
5
4
Popular Days
Ara 12
38
Ara 14
4
Şbt 12
2
Ara 16
1
Top Posters For This Question
Emre D. 11 posts
mehmet kursat 8 posts
Ümit Vaysaloğlu 5 posts
Bora A. 4 posts
Popular Days
Ara 12 2011
38 posts
Ara 14 2011
4 posts
Şbt 12 2012
2 posts
Ara 16 2011
1 post
Popular Posts
Tevfik
önce kadınlar ve çocuklar herkes filikalara...focus su alıyor....
Mertol Kip
Focus alanlara yanında ufak bir poşetin içinde iki tanede capon balığı vereceklermiş..
Cem Boneval
Yakup'a katılıyorum, yeni üretim bandı kurulmuş modellerde ilk aylarda çocukluk hastalığı olarak nitelendirilen bu tür sorunlar olabiliyor. Aracın fiyatı yükseldikçe Ar-Ge ve kalite kontrolu için yapı
Posted Images
Bu soruda 47 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap