mehmet kursat Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2011 Bugün aracımı yıkattıkdan sonra arka stoplarında nemlenme ve su alma problemini gördüm. Bu sorun ile karşılaşan varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Maalesef bu sorunlar ile karşılaşanlar olmuş, servisiniz ücretsiz değişim yapacaktır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Maalesef bu sorunlar ile karşılaşanlar olmuş, servisiniz ücretsiz değişim yapacaktır... Ford camiasından olmamıza rağmen bende pek yakıştıramadım. Yeni araçlarda bu tip sorunlarla karşılaşmak Ford'a yeni geçmiş bir kullanıcıda memnuniyetsizlik ve güven problemi yaşatabiliryor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yeni araçlarda bunun olması normal bunun çözülmeyip devam etmesi güvensizlik oluşturmalı diye düşünüyorum Yeni araçlar ne marka olursa olsun ufak tefek şeyler oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Bence ilk yaşanan sorunda güvensizlik devamında araçtan soğuma ve hatta nefrete kadar gidiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Saygı duyarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Saygı duyarım Teşekkür ederim bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yakup'a katılıyorum, yeni üretim bandı kurulmuş modellerde ilk aylarda çocukluk hastalığı olarak nitelendirilen bu tür sorunlar olabiliyor. Aracın fiyatı yükseldikçe Ar-Ge ve kalite kontrolu için yapılan harcama da arttığından haliyle üst sınıf araçlarda göreceli az oluyor ama hiç birinde sıfır değil. Bu markaya güveni çok da olumsuz etkilememeli, önemli olan markanın bu tür sorunları gidermek konusunda takındığı tavır, ki son zamanlarda özellikle yeni modellerde ben Otokoç/Otosan'ı oldukça duyarlı görüyorum. Ben aracın yürüyen aksamına bakarım, başta biraz sınar ve limitlerini tanımaya çalışırım, eğer kullanma alışkanlıklarımı karşılıyorsa ve güvenmem gereken aksam bu küçük sınavdan başarı ile geçerse diğer aksamlardaki ufak-tefek aksamaları pek önemsemem. Size geçmiş olsun, ilk fırsatta servise uğrayıp değiştirtirseniz sorununuz hallolur. Bu arada bir arka stop 700+ TL idi yanlış hatırlamıyorsam, bir akvaryum için bayağı fazla para 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 selcuk siverekli Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 geçmiş olsun yeni araçta bu şekilde problem olması can sıkıcı ama siz canınızı sıkmayın:) herşeyde bir hayır vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Arka stopların 4'ün de de bu problem var. Kapaktaki 211,83TL Stop 290,69 Hepsi 1005TL + KDV Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 geçmiş olsun yeni araçta bu şekilde problem olması can sıkıcı ama siz canınızı sıkmayın:) herşeyde bir hayır vardır. Senin arabada olursa sen canını sıkmazsın bu nasıl msj ya sanki kırk kat yabancıya yazmış gibisin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 selcuk siverekli Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 sanal ortam ya ondandır emmioğlu:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Bence hiç canınızı sıkmayın. Bahsettiğiniz sorunla alakalı Bora bey zamanında yazmıştı. Fakat yanlış hatırlamıyorsam o su alıyor dediğiniz kısım tam olarak bilmemekle beraber suyun boşaltılmasını sağlayan bir nevi kanal işlevi gören bir tasarım olduğundan bahsetmişti Bora bey. Değişim talep edeceğini söylemişti o da, ama bunun bir hata değil, tamamen bilinçli olarak yapıldığını söylemişti. Bu konuda en iyi bilgiyi Bora bey verecektir konuyu gördüğünde. üstte çok az bir yer, 4-5 mm kadar belki bu kadar yok bile. Bu kısımda benimde su oluyor yıkattığım zaman. Ben sorun etmedim, ama bilemiyorum tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 sanal ortam ya ondandır emmioğlu:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 mehmet fatih Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 stopların üst kısmında bir açıklık var. siyah kısımla kırmızı kısım biraz aşağıda birleşiyor yani. orası yıkanmadığı zaman toz ve pislik için müsait; yıkandığı zamanda köpük ve su kalması sonucu leke yapmaya müsait. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 osman ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 O benimde dikkatimi çekti yıkamadan sonra sanki içine su girmiş gibi görünüyor, fakat stop un içine girmiyor kenarda kalıyor galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
mehmet kursat
Bugün aracımı yıkattıkdan sonra arka stoplarında nemlenme ve su alma problemini gördüm. Bu sorun ile karşılaşan varmı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
8
5
4
Popular Days
Ara 12
38
Ara 14
4
Şbt 12
2
Ara 13
1
Top Posters For This Question
Emre D. 11 posts
mehmet kursat 8 posts
Ümit Vaysaloğlu 5 posts
Bora A. 4 posts
Popular Days
Ara 12 2011
38 posts
Ara 14 2011
4 posts
Şbt 12 2012
2 posts
Ara 13 2011
1 post
Popular Posts
Tevfik
önce kadınlar ve çocuklar herkes filikalara...focus su alıyor....
Mertol Kip
Focus alanlara yanında ufak bir poşetin içinde iki tanede capon balığı vereceklermiş..
Cem Boneval
Yakup'a katılıyorum, yeni üretim bandı kurulmuş modellerde ilk aylarda çocukluk hastalığı olarak nitelendirilen bu tür sorunlar olabiliyor. Aracın fiyatı yükseldikçe Ar-Ge ve kalite kontrolu için yapı
Posted Images
Bu soruda 47 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap