Olcay Sert Oluşturma zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 8, 2016 geçen akşam sinema izleyelim dedik cips almaya dükkana gitmektense getir diye bi uygulamayı deneyelim dedik. velhasıl siparişi oluşturdum 23:45 Sipariş teslim edildi 23:52 ben bakkala gidip geleyim desem yok montu giyim yok şunu alim derken 5dk da anca evden çıkardım 5dk da gitmek etti sana 10dk uygulamayı ve hizmet kalitesini çok beğendim fiyatlarda normal verdiği hizmete göre iPhone için https://itunes.apple.com/app/id995280265 Android için https://play.google.com/store/apps/details?id=com.getir 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 (düzenlendi) Getir de getirelim. Getiir. Bunun benzerini burada bir markette yapıyor sanırım. İnternetten sipariş giryormuşsun getiriyorlarmış. Denemedik hiç. Mart 8, 2016 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Herşeyi getiriyor mu? Veeee istediğimiz adrese göndertebiliyor muyuz. Aklımda yine hain planlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 2 dakika önce, Doğan Kurban said: Herşeyi getiriyor mu? Veeee istediğimiz adrese göndertebiliyor muyuz. Aklımda yine hain planlar. onu tam bilmiyom ama çoğu şey var ben su, cips çeşitleri, sprite, fanta, maden suyu ve iki mocha aldım. uygulamayı indiriver belki yeni bişiler gelmiştir. ha bu araba bitaksi üyelerine ayrıca indirim varmış. kar lastiği almak yerine bi hafta bi taksiyle gezmeninde avantajı oldu getir ile alışverişte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Şimdi, Olcay Sert said: onu tam bilmiyom ama çoğu şey var ben su, cips çeşitleri, sprite, fanta, maden suyu ve iki mocha aldım. uygulamayı indiriver belki yeni bişiler gelmiştir. ha bu araba bitaksi üyelerine ayrıca indirim varmış. kar lastiği almak yerine bi hafta bi taksiyle gezmeninde avantajı oldu getir ile alışverişte Ha ha şimdi @Mert Yürüyen o kadar rejim yaptı etti zayıfladı. Ben sürekli ona akşam saatlerinde baklavaydı künefeydi göndermem mi. Bittin sen fit çocuk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 rejim mi yapıyormuş yaz geliyor göbekler önde gezmeye devam. 3 ay kilo veriyon sonra 2 haftata eski haline geliyon macera yaşama gerenk yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Sadece İstanbulll Bu girişimin ayakta kalmasını istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bazen öyle kampanyalar oluyor ki almaya kıyamıyorsun yazıktır günahtır diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Bunun bile incelemesini yapmış adamlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Reklam ama o Parasını aldılar, bize de versinler inceleyelim yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 5 saat önce, Serdar Eryürekli said: Getir de getirelim. Getiir. Bunun benzerini burada bir markette yapıyor sanırım. İnternetten sipariş giryormuşsun getiriyorlarmış. Denemedik hiç. burdan güzel fikirler çıkar biTaksi gibi biBakkal ama yok bizim mahalledekiler bile anlatamam ben bu işi. stok tutmaktan güncellemekten olmaz. @Özer Aksu böyle göstere göstere reklam yapılınca insanda antipati oluşuyo. viral olacak arkadaş kıyacan paraya anlaşacan senaristlerle metin yazarlarıyla sonra gör cümbüşü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2019 istegelsin diye bi çakması çıkmış yapanda bizim toptan gıda. emek harcanıp başarılı düzeye getirince taklit eden çok oluyor. ulen çaldın tasarımı bari azcık farklı olsun beya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap