onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 sıvı sistemde benzin hiç yok lpg ile başlar lpg ile biter. %100 lpg yani . benzin sıfır. On 08.03.2016 at 14:58, Cem Dilmen said: Doğan Bey bildiğim kadarı ile her ikisi de 5 yıl Kemal bey ix35 70 civarı Tucson ise 114 hatta 2016 ları biraz daha pahalı 119 gibi. Tabi en dolularından bahsediyorum. Ama imkan varsa TGDI tercih edilmeli diyorum zira çok farklı. Benim bile aklımı çelmedi değil. ix35 üretimi yok ki nerde 70 civarı onu anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 12 saat önce, onur karadağ said: sıvı sistemde benzin hiç yok lpg ile başlar lpg ile biter. %100 lpg yani . benzin sıfır. ix35 üretimi yok ki nerde 70 civarı onu anlamadım Onur Bey dikkat ederseniz mesaj 2 ay öncesine ait. Ben Hyundai'de Tucsonu denediğimde şubat ayı idi ve sanırım ellerinde kalan 2015 modelleri eritiyorlardı. Yeni üretim konusunda bir bilgim yok. Tabi sıfır ayarındaki ikinci eller de ortalama o civarda sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2016 ix35 ler 2015 mayısda uretim bitti. tucson satışa geçtiğinde ix 35 bayilerde eritilmişti. bedavaya gitmesinler.elde kalmasın diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap