Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Mesela 3.viteste 2000 dd civarında sakin giderken şöyle bir uzamak geliyor içimden, gaza yarıdan fazla basıyorum, motor tepki vermiyor ve "klak, klak, klak, klak..." diye bir ses geliyor.
Ne bileyim sanki gaz kelebeği yayı kopmuş da yuvasına çarpıp duruyor gibi.
Ayağını gazdan çekip bir daha yüklenince sorunsuz hızlanıyor.
İstediğim zaman olmuyor, kaç kere deneme sürüşü yaptık İbrahim Usta ile hiç denk gelmedi.
Aslında pek sorun da değil, ama kritik bir sollamada "bana ne" yaparsa sevimsiz olur.
Ayrıca nedir merak ediyorum?
Fikri gelen var mı?
Bu arada superchips ve K&N öncesinde de vardı ve sprintbooster kapalı iken de yapıyor, hani modifiyeye çamur atacaklara baştan cevap vereyim.
Soru
Cem Boneval
İlk iki yıl hemen hiç olmadı.
Şimdilerde 2-3 ayda bir denk geliyor.
Ne mi oluyor?
Mesela 3.viteste 2000 dd civarında sakin giderken şöyle bir uzamak geliyor içimden, gaza yarıdan fazla basıyorum, motor tepki vermiyor ve "klak, klak, klak, klak..." diye bir ses geliyor.
Ne bileyim sanki gaz kelebeği yayı kopmuş da yuvasına çarpıp duruyor gibi.
Ayağını gazdan çekip bir daha yüklenince sorunsuz hızlanıyor.
İstediğim zaman olmuyor, kaç kere deneme sürüşü yaptık İbrahim Usta ile hiç denk gelmedi.
Aslında pek sorun da değil, ama kritik bir sollamada "bana ne" yaparsa sevimsiz olur.
Ayrıca nedir merak ediyorum?
Fikri gelen var mı?
Bu arada superchips ve K&N öncesinde de vardı ve sprintbooster kapalı iken de yapıyor, hani modifiyeye çamur atacaklara baştan cevap vereyim.
@Doğan Kurban nesini beğendin? Sorunum olmasını mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap