Samet Can Oluşturma zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 16, 2016 Arkadaşlar Merhaba, Aracım 1.6 otomatik focus. Aracın otomatikte giderken kaçıncı viteste olduğunu görmemiz mümkün mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 manuel kullanacan tık tık o zaman gösteriyor. başta biraz kanıksamıştım ama şimdi hiç ihtiyaç duymuyorum diyebilirim. bunu elm327 ve Torque Pro ile görebilirsin telefon yada tabletinden. bunu yapmak için Öncelilike pro versiyonu yüklemek gerek Torque Pro (OBD 2 & Car) sonrasında şurdaki eklentiyi Shift Light Pro 4 Torque Pro yada şöyle bişide var EcoShifter OBD2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Manuel kısmı da varsa oraya alınca görebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Geçici çözüm oluyor manuel. Ruslar açtıysa vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Can Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Şimdi, Serdar Eryürekli said: Manuel kısmı da varsa oraya alınca görebilirsiniz. Manuel kısmı var onda kullanınca vites yanındaki tuşlardan vites değiştirmek gerekli diye düşünüyorum .(hiç denemedim.) bem otomatik kullanıp vitesinde kaçta olduğunu görmek istiyorum bu D de veya S de mümkün mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cihan Kutluer Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 s ye getirince ekranda yazıyor kaçta olduğu. d de gözükmüyor. d ye getir sonra kolu yana çek ekranda yazar ozaman. yokuşlarda filan çok işine yarar manuel mod. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Can Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Şimdi, Cihan Kutluer said: s ye getirince ekranda yazıyor kaçta olduğu. d de gözükmüyor. d ye getir sonra kolu yana çek ekranda yazar ozaman. yokuşlarda filan çok işine yarar manuel mod. Araç 2015 yan kısım yok. ileri geri var sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 fordun anlamsız işlerinden biri... sanki bu işi yaparken birileri unutmuş vitesi ekranda göstermeyi. başka türlüsünü aklım almıyor. ama malesef göremiyoruz. S mode da kullanırken sadece manuel durumda görebilrsiniz. otomatikleştiği anda görüntü gider. ha ihtiyaç var mı? yok aslında... zaten insan aracın kaçıncı viteste olduğunu anlıyor. ama olmasınında bir zararı olmazdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Mühendis ne düşünür? -Adam otomatik vites alıyor, niye? -Vitesle uğraşmamak için. -Ekrana ne kolayım? -Vites konumları kafidir -Kaçıncı Fiteste olduğumuz? -Manuel mod ile koyduk onu adı üzerinde. Tamam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Can Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 1 saat önce, Mert Yürüyen said: fordun anlamsız işlerinden biri... sanki bu işi yaparken birileri unutmuş vitesi ekranda göstermeyi. başka türlüsünü aklım almıyor. ama malesef göremiyoruz. S mode da kullanırken sadece manuel durumda görebilrsiniz. otomatikleştiği anda görüntü gider. ha ihtiyaç var mı? yok aslında... zaten insan aracın kaçıncı viteste olduğunu anlıyor. ama olmasınında bir zararı olmazdı İlk defa otomatik araç kullandığım için ben pek anlayamıyorum kaçıncı viteste olduğunu . Anladığım kadarı ile yol bilgisayarında otomatik modda vitesin kaçta olduğunu görmek imkansız biraz kullandıkça tecrübe ettikçe tahmin edicez artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Abi zaten vitesle debriyajla uğraşmayalım diye otomatik çıkarmışlar. Ben manuel kullanmıyorum takıyorum d ye şanzıman kaç isterse onu yapsın. Vitesin değiştiğini ancak devir saatinden anlıyorum 2750 devire gelip ibre aşağı indi mi anlıyorum ki vites yükseltmiş. Bana ne ya ne yaparsa yapsın ben keyfime bakıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cihan Kutluer Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 On 16.03.2016 at 09:15, Samet Can said: Araç 2015 yan kısım yok. ileri geri var sadece. bende 2011 var focus 2 dediğim gibi oluyor. çok da gerek yok aslında d modunda bende göremiyorum. sadece s ye çekince. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samet Can
Arkadaşlar Merhaba,
Aracım 1.6 otomatik focus. Aracın otomatikte giderken kaçıncı viteste olduğunu görmemiz mümkün mü?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap