Özkan Şahin Oluşturma zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 16, 2016 Aracıma güzel ve hoş duran koltuk minderi almak istiyorum. Fiyat çok da önemli değil forumda bir arkadaşın aracının fotoğrafında rastlamıştım siyah kırmızı karışıktı fakat sabahtan beri araştırmama rağmen bulamıyorum. Önerileri olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Abi bulursan bana da haber ver ben de istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 http://www.hepsiburada.com/koltuk-minderleri-c-266112 http://www.n11.com/aksesuar-ve-tuning/oto-koltuk-ve-aksesuar/koltuk-minderi http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=koltuk+minderi İnternette bolca var. Bulabilirsiniz Ayrıca profil resminizi lütfen tamamlayınız. NOT: Kural 3- Avatar (Profil Resmi) olarak sadece kendi resminizi kullanabilirsiniz. Bu resim, yüzünüzün resmi olmalıdır.. Yüzünüz ön planda olmalıdır..Diğer resimler silinecektir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 'Kultuk minderi' denilen seye bir insan neden ihtiyac duyar? Bi diyiverin hele. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Ben en çok bu modelleri seviyorum 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özkan Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Aracın koltuğu batması diye olabilir mi:9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2016 Bir saat önce, Cem Boneval said: Ben en çok bu modelleri seviyorum Bu da goze carpan bir model! Bak bunu atican koltuklarin ustune, vitese bir(kac) tespih, mugen ruzgarlik, arabanin arkasinada coluk cocugun ismini yazdimmiydi degme keyfime. 46 dakika önce, Özkan Şahin said: Aracın koltuğu batması diye olabilir mi:9 Koltuk batmasin diye mi? Super cozummus. Benimde basit bir cozumum var bu is icin: Islak pantolon/mayom la binmiyorum arabaya. Ustum camur olunca falanda ayni sekilde binmiyorum. Arabanin icinde adana durum, yogurtlu iskender falan yemiyorum. Cay, kahve, mirra falan icmiyorum. Hani olurya arada bir denk gelir bir leke falan gorursem yikamada soyluyorum birkac dakka siliyorlar veriyorlar tertemiz. Ama sizin cozumde supermis. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özkan Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Size bu kadar enteresan gelmesini şimdi anladım. Herhalde üstünüz ıslak olunca yağmur falan yemişseniz taksiye binmeyi tercih ediyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arif tüysüz Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2016 Focusun keyfini orjinal haliyle sürmek hepsinden güzel. Aman koltuk kirlenmesin diye minder , aman kaputa taş fırlamasın diye koruyucu film, aman aman aman tarzı konular aracı bizden sonra kullanacak olan kişiler için yapılan bakımlar gibi geliyor ve çoğu forum üyesi gibi bende gereksiz görüyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 kirlenmesi için değilde, benim arabanın koltukları sert geliyor bana, biraz yumuşak bir minder bulsam bende alacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kı. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Özkan hocam güzel bir şey bulursan haberimiz olsun bende alacağım malum çocuklar falan koltukları kirletebiliyor bide bizim makyajlı kasaların koltukları siyah kiri çok fazla belli ediyor öyle silince de kolay geçmiyor. Malum memur olduğumuzdan bazen çok uzun mesafeleri izin sıkıntısından dolayı en az mola ile gitmek zorunda kalıyoruz, bu arada arabada yemek yemek de özellikle çocuklar için doğal bir ihtiyaç oluyor. Önlere minder hatta uzun yol için arkaya kilim bile koyabilirim bulursan paylaşımını bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Ş. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Hocam doğu da İran el yapımı oto kılıfları olarak tabir edilen minder kılıf arası kılıflar var son derece kaliteli ve terletmiyor http://www.parand.net/?product=576338&pt=LÜKS++DERİ+KOLTUK+KILIFI+(iran+malı) Bu sitedeki sadece bi marka değişik markalar da görmüştüm. Ve bu link den de satın alabilirsiniz http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-lusk-oto-koltuk-kilifi-ve-minder-setleri-200-tl-275585345/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özkan Şahin Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 http://tr.aliexpress.com/item/car-seat-cushion-for-bmw-for-ford-focus2-for-chevrolet-cruze-for-mazda3-back-seat-four/2052203879.html?spm=2114.49010208.4.1.zIUOom Gönlümden geçen böyle bir kılıf ama fiyat biraz tuzlu:( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Yapmayın arkadaşlar, gül gibi ergonomik koltuklarınız var, kir kaldıran kolay temizlenen konforu yerinde kumaşlarla bezenmiş, ne diye örtmeye çalışıyorsunuz, sizden sonra alacak kişi tadını çıkarsın diye mi? Neyse neyse, bence böyle, herkes dilediği gibi döşesin araba salonunu.... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Koltuk kılıfına 115 $ diyor bu aliexpress?!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap