Olcay Sert Oluşturma zamanı: Mart 18, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 18, 2016 bu videoyu odb2 focus yazıp youtube a buldum 152 kişi seyretmişti ben izlediğimde. şimdi burda anlatılan sadece bi odb cihazı ile arabalarımız çalınabilirmi diyor yoksa ben mi yanlış anladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Sanki arac bir sekilde kilitlenmis. Ve araci obden mudehale ile resetleyip arabanin anahtarinin calismasini sagliyor. (En iyimser tahminle) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Adam kapıyı açtığında hiçbir şey çalışmıyor, en azından göstergelerin çalışması gerekirdi. Bence tam tersine, adam ek bir kilit daha koymuş. Artık anahtar bile yeterli değil bu aracı çalmak için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 videoyu izledimde linke tıklamamıştım. sayfayı translate edince şu yazıyla karşılaştım Spoiler The device for a 10-90 OBD II programs across all car keys FORD EUROPE, USA / (2005-2016) without having to connect to the Internet. It is only necessary to have a suitable key / transponder for this car, turn on the ignition, then connect your device and a pozhdat 10-90 is the key / transponder will be programmed. A device with a 30-40 OBD II programs across all car keys MAZDA (2005-2016) without having to connect to the Internet. It is only necessary to have a suitable key / transponder for this car, turn on the ignition, then connect the device and follow the instructions for programming keys / transponders. Important! As for cars FORD / MAZDA (2005 - 12.2012) should be used transponders Texas Crypto 4D - ID63 (40 bit) or the original key for a particular model, and for FORD / MAZDA cars from 2013 + need to use transponders Texas Crypto 4 D - ID63-6F (80 bit) or the original key for a particular model. In some car models after 2015 use new charms with Hi Tag transponder 3. In addition, if the car with keyless (Keyless Go), whereas for the models (2011-2014) is better than the original key to be programmed Go Keyless, since programming of the transponder just can not afford to have a car! benim anladığım sacece uygun anahtar lazımmış programlamak için :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Ee birde arabayı açmak lazım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Bu sanırım anahtar kodlama ile ilgili bir video aşağıda kugaya ait bir video var yanlız araca bindiginde karşılama ışıklarının yanmaması ilgilinç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 @Özer aksu burda hersey daha net bence. Adamda calistigina sasirdi sanki really derken, icimi kapladi bi suphe obd baglantisini guvenli yapmak gerek ama nasil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2016 10 dakika önce, Olcay Sert said: @Özer aksu burda hersey daha net bence. Adamda calistigina sasirdi sanki really derken, icimi kapladi bi suphe obd baglantisini guvenli yapmak gerek ama nasil O zaman askerdeki gibi dolap anahtarı ile kilitleyeceksin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap