Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
bugüne kadar bir kaç kere başıma geldi, forumda okuduğumu hatırlamıyorum. kapıları yada bagajı kumandadan açamıyorum zaten kilitli oluyor ama kilitleme de çalışmıyor. Mekanik anahtarla açtığım an normale dönüyor (alarm da çalıyor, alarm takmadan öncede olmuştu sanırım). Kullanım klavuzunda araç uzun süre kullanılmadığında gücü korumak için devreye girdiği yazıyor ama bende tam tersi oldu yani 3 hafta kullanmadığım da olmadı ama yarım saat sonrasında olduğu oldu. Fikri olan?
Soru
Ozan Kar
bugüne kadar bir kaç kere başıma geldi, forumda okuduğumu hatırlamıyorum. kapıları yada bagajı kumandadan açamıyorum zaten kilitli oluyor ama kilitleme de çalışmıyor. Mekanik anahtarla açtığım an normale dönüyor (alarm da çalıyor, alarm takmadan öncede olmuştu sanırım). Kullanım klavuzunda araç uzun süre kullanılmadığında gücü korumak için devreye girdiği yazıyor ama bende tam tersi oldu yani 3 hafta kullanmadığım da olmadı ama yarım saat sonrasında olduğu oldu. Fikri olan?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap