Burak Çavdar Oluşturma zamanı: Mart 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 19, 2016 (düzenlendi) 2015 mk 3.5 sedan aracima modifikasyon yapmaya karar verdim aklimdakileri sizinle paylasmak istiyorum. Fikir v3 dusunceleriniz benim icin onemli. Oncelikle dis modifikasyondan bahsetmek istiyorum. • plastik body kits (on tampon arka tampon yan marsbiyel etekleri ve bagaj ustu spoyler) • pdw 7092 kod numarali (vossen cv7 birebir aynisi) 18 inc on arka 8 offset jant ve uyumlu lastik • downpip egzoz sistemi • coilover sistem (yuseklik alcaklik ve sertlik yumusaklik ayarli) • plasti dip komple kaplama (hulk yesili) • balik sirti kisa teyp anteni Ic modifikasyon • aydinlatmali vites topuzu • sony orjinal focus ses sistemi • on camlara cam filmi • dokunmatik orjinal teypime navigasyon versiyonu Mart 19, 2016 Burak Çavdar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 ... modifiye'de çok hassas bir çizgi var, onu aşmayıp kibar/şık kalmak ile ne olduğunu fark etmeden o hattı geçip "berbat" etmek bir nabız atımı uzakta. Örnek mi? Audi R serisi jant replikası ve (atıyorum) -50 yanak lastik kuZu'yu (bence) "özenti" sınıfına sokar. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 kısmen belki fikir verebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Lütfen üyeliğinizi kabul ettiğiniz kurallar dahilinde tamamlayınız. Bknz: Özel mesajlarınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- İç & Dış Görünüm kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 1 saat önce, Burak Çavdar said: komple kaplama (hulk yesili) Sevgili @Kaan Yagizer bu zaten arkadaşımızın tercihini önemli ölçüde belirliyor. Görselliğe önem veriyorsanız coilover yerine sadece kısa yay kullanarak daha ucuza mal edersiniz. Replika jantların darbe dayanıklılığı düşüktür, kolay kırılabiliyorlar. İnce yanak ve kısa yay aracın konforunu da önemli ölçüde azaltacaktır. İyi düşünmek lazım. Kolay gelsin... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Cırtlak yeşil bi renk o arabayı öldürür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Yeşil MK2 RS'i gözünüzün önüne getirin... OEM standardını aşmadan modifiye edilirse aynı şekilde güzel olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 internette 2.el araçlara bakarken resimlerini eklediğim aracı gördüm. Marşpiyel ve ön-arka tampon eteklerini boyatmış mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Boyatmış evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 3 saat önce, Erhan Ersöz said: internette 2.el araçlara bakarken resimlerini eklediğim aracı gördüm. Marşpiyel ve ön-arka tampon eteklerini boyatmış mı acaba? Arka ek de boyatılmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 (düzenlendi) Bu forum kullanıcıların çoğu tabiri caise eski kafa. Günümüzde ülkemizde ve dünyada ki modifiye akımı (royal stance, jdm vb) ile bu arkadaşın sorusuna cevap veren kişilerin modofiye düşüncesinin hiçbir alakası yok. Mesela audi jantı takarsan özenti olur demiş bi arkadaş resimde ki porche jantı günümüz modifiyelı araçlarda sık gördüğümüz bir jant ve çoğu arabaya yakışıyor.Yani demek istediğim çağa ayak uyduralım. Tabi kide renkler ve zevkler tartışılmaz ama çağa ayak uydurmak lazım. Arkadaşın sorusuna gelecek olursam düşüncelerin guzel bende mat koyu mavi kaplama dusunuyordum. Jant olarakda resimdeki porche jant yakışır. ( diğer resimdr benim kafamdaki düşünce mat mavi kaplamada olursa iyi olabilir) Eylül 18, 2016 Furkan İlker Özmen tarafından düzenlendi Resim ekleme 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Apaçi her yerde apaçi, Amerika'da da Avrupa'da da Türkiye'de de. Saçma örnekler yerine abartı olmayan fakat yakışan birçok şey yapabilirsiniz. Söylediklerinizin dışa hitap edenleri kullanışsız ve konforsuz. Örneğin st line paketinde gelecekleri alın. Üstüne sağlam bir jantla yürüyün. Yoksa yukarıda sayılanların hem keyif hem malzeme ömrü kimisi 2 ay kimisi 1 sene. keyif senin para senin. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Çağa ayak uyduralım derken kullanmayı düşündüğün porsche jantı nın üretim tarihini biliyormusun? Burda bu kadar kişide modifiye düşüncesi yok ama sende en iyisi var? E peki ama tüm bunları söylerken kendinle çelişmesen ve daha da önemlisi kullandığın üsluba dikkat etsen nasıl olur? 1 saat önce, Furkan İlker Özmen yazdı: Bu forum kullanıcıların çoğu tabiri caise eski kafa. Günümüzde ülkemizde ve dünyada ki modifiye akımı (royal stance, jdm vb) ile bu arkadaşın sorusuna cevap veren kişilerin modofiye düşüncesinin hiçbir alakası yok. Mesela audi jantı takarsan özenti olur demiş bi arkadaş resimde ki porche jantı günümüz modifiyelı araçlarda sık gördüğümüz bir jant ve çoğu arabaya yakışıyor.Yani demek istediğim çağa ayak uyduralım. Tabi kide renkler ve zevkler tartışılmaz ama çağa ayak uydurmak lazım. Arkadaşın sorusuna gelecek olursam düşüncelerin guzel bende mat koyu mavi kaplama dusunuyordum. Jant olarakda resimdeki porche jant yakışır. ( diğer resimdr benim kafamdaki düşünce mat mavi kaplamada olursa iyi olabilir) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çağa ayak uyduralım derken kullanmayı düşündüğün porsche jantı nın üretim tarihini biliyormusun? Burda bu kadar kişide modifiye düşüncesi yok ama sende en iyisi var? E peki ama tüm bunları söylerken kendinle çelişmesen ve daha da önemlisi kullandığın üsluba dikkat etsen nasıl olur? Bu jantları üste para verseler yine aracıma takmam 3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap