Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 11, 2016 Tespit ettiğimiz modeller; 1.5 Tdci Powershift ve 1.6 Ti-Vct Powershift. Kontrol edilen araçlar Titanium donanımlı 2015’in son dönem üretilen modelleridir. 2016 model dahil olmak üzere Trend X ve Style donanımlarda gündüz farına denk gelmedik. Daha fazla bilgi için: http://anasayfa.focusclubtr.com/focus-mk3-mca-gunduz-fari/ Gündüz Farlı Hali 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Ah Otosan ah... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 11 dakika önce, Semih O. said: Ah Otosan ah... ne ahı... Ulan otosan ! Ulan Otosan !!! Focus club olacağız kimsenin haberi yok. Yazık bize. Kuzular orada yatıyorlarmış. koyu renk farları olan titaniumlar gündüz farlı demek ki. elemanınki de tdci powershiftti. muhtemelen sadece otomatiklerde var. forumda mca otomatik titanium kimlerde var 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 5 dakika önce, H. Cenk said: muhtemelen sadece otomatiklerde var. Motor şanzıman farkı olduğunu sanmıyorum abi malum 1.6 pws çok nadir ülkelerde var Özellikle bizi düşüneceklerini sanmıyorum. Muhtemelen fabrika tek sıra üretime geçti. @Eray Alkan @Soner Erik Sizin araçlarda var mı acaba Biliyorsanız üretimleri de alalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 (düzenlendi) 19 dakika önce, Yakup Çağatay said: Motor şanzıman farkı olduğunu sanmıyorum abi malum 1.6 pws çok nadir ülkelerde var Özellikle bizi düşüneceklerini sanmıyorum. Muhtemelen fabrika tek sıra üretime geçti. @Eray Alkan @Soner Erik Sizin araçlarda var mı acaba Biliyorsanız üretimleri de alalım eee Kaanlarda hiç düz titanium yok muydu. onlarda var mı ? aklıma bir şey geldi. yeni cmaxte var mı acaba ?? dur bende bir yeni cmax trend VIN olması lazım. bakayım gündüz farı var mı ? edit: kontrol ettim yeni cmax trend tdci de gündüz ışıkları yok dur şimdi de yakınlarında başka VINler arayayım var mı ? bir tane 2.0 tdci powershift buldum . xenonlu mu anlamadım. gündüz farı için şöyle yazıyor. var yani bunda DTRL Lamp Lit In Pos 0 And Pos Mart 11, 2016 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Yukarda yoktu başka titanium focus. Trend c-max ile yok titanium da led var zaten Titanium Kugalar'da da gündüz halojeni var. (Trend x'i bilmiyorum) Led Xenon ile geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Kitapçıkta ampul özelliklerinde uzun far için H1* ve H15 yazıyor. H1'deki yıldızın açıklaması ise "LED sürekli yanan farlı araçlar." Kitapçığa göre, LED gündüz farı varsa uzun far ampulü tek flemanlı H1 olacak, LED gündüz farı yok ise çift flemanlı H15 olacak. İnsan bu durumda H1 yerine H15 takılabilir mi diye heyecanlanıyor. Soketleri aynı değil diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 11 dakika önce, Bedirhan Doğan said: Kitapçıkta ampul özelliklerinde uzun far için H1* ve H15 yazıyor. H1'deki yıldızın açıklaması ise "LED sürekli yanan farlı araçlar." Kitapçığa göre, LED gündüz farı varsa uzun far ampulü tek flemanlı H1 olacak, LED gündüz farı yok ise çift flemanlı H15 olacak. İnsan bu durumda H1 yerine H15 takılabilir mi diye heyecanlanıyor. Soketleri aynı değil diye biliyorum. Şuradaki mantık gibi düşünebilirsiniz. h1 ile h15 çok farklı gözüküyor evet. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Benim aracim da titanyum 2015 nisan ayında teslim aldım. Acaba benim araçta da var mı gündüz farı, nasıl ögrenebilirim yada nasıl aktif edebiliriz. Haftaya ilk bakıma sokucam aracı servislik bir durum da olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Az önce kurcaladım aracı manuel titanium larda yok sanırım bu arada 2015 eylül benim araç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 4 saat önce, H. Cenk said: ne ahı... Ulan otosan ! Ulan Otosan !!! Ahı da biz onlar yerine çekiyoruz abi, onu da akıl edemezler. Bu kafayla bu kadar olması bile iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Benim aracim da titanyum 2015 nisan ayında teslim aldım. Acaba benim araçta da var mı gündüz farı, nasıl ögrenebilirim yada nasıl aktif edebiliriz. Haftaya ilk bakıma sokucam aracı servislik bir durum da olabilir mi? Yukarda anlatılan ve gördüğünüz şey varsa vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Microcat'e bakınca da halojen farlar için iki tip gündüz farı görünüyor. Garip bir durum, olay bu kadar çorba edilir herhalde .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 (düzenlendi) @murat kavuk abi bu microcat 'e kendi bilgisayarımızdan bağlanıp bakabiliyormuyuz ? bakabiliryorsak eğer bişeye bakmak lazım anahtarsız giriş için Mart 12, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 1 dakika önce, Serkan Karakoca said: @murat kavuk abi bu microcat 'e kendi bilgisayarımızdan bağlanıp bakabiliyormuyuz ? Bendeki kopya sürüm. Ford online bağlantı imkanı da veriyor ama epey tuzlu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap