H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 11 saat önce, Soner Erik said: Aslında bende gündüz farı var ve onu led olan ile değiştirmek istediğimde soketlerde bir farklılık yoktur heralde. Sadece elm ile tanıtmak veya altif etmek yeterli. Heralde soner sizde gündüz farı var. Bixenon olmadıktan sonra sırf 2 tane yarım LED için masraf yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 11 saat önce, Soner Erik said: Aslında bende gündüz farı var ve onu led olan ile değiştirmek istediğimde soketlerde bir farklılık yoktur heralde. Sadece elm ile tanıtmak veya altif etmek yeterli. Heralde Boluya geliyorsun değil mi? Ben seni bir zehirliyimde gör. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 22 April 2016 - 09:13 tarihinde, H. Cenk yazdı: soner sizde gündüz farı var. Bixenon olmadıktan sonra sırf 2 tane yarım LED için masraf yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum Doğru bir yaklaşım. Sizin resimleri incelediğimde far yapılarında çok bir fark yok. sadece yarım led farkı var oda benim görüşümü iyileştirmiyor ise gerek yok. 22 April 2016 - 09:25 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Boluya geliyorsun değil mi? Ben seni bir zehirliyimde gör. Bolu'ya gelemiyorum maalesef. Bu Bi-xenon fikri zaten hep aklımda, hatta sağ olsun .e bazen konu ile ilgili konuşuyoruz. İleri dönemde güzel bir sistem yapacağız inşallah. Şu an bekleyeceğim, 2 sene sonra ürün yelpazesi gelişir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Yabancılar için de sürpriz olmuş olmalı. Sayfayı paylaşmış biri. http://www.focusclub.nl/forum/showthread.php?t=24973&page=13 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 59 dakika önce, Yakup Çağatay said: Yabancılar için de sürpriz olmuş olmalı. Sayfayı paylaşmış biri. http://www.focusclub.nl/forum/showthread.php?t=24973&page=13 Bu sana ders olsun Artık videoları ingilizce alt yazılı yapmalısın ve bu tip konulara da ufak bir ingilizce özet yazmalısın veya - yürü be kim tutar - yolafocuslaya bir de ingilizce yapıp dil tercihi sormalısın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 2 saat önce, H. Cenk said: Bu sana ders olsun Artık videoları ingilizce alt yazılı yapmalısın ve bu tip konulara da ufak bir ingilizce özet yazmalısın veya - yürü be kim tutar - yolafocuslaya bir de ingilizce yapıp dil tercihi sormalısın. Eheh, alt yazıyı ekleriz abi yeterki talep gelsin. Youtube'da yorum olarak soranlara cevap veriyorum. Basit ve düzgün Türkçe yazarsak eğer g. translate ile bu seçenek belki verilebilir. @H. Cenk ek olarak YT bir özellik sunmaya başladı ön planda görmediğimiz çeviri kısmı mevcut başlık ve açıklama için son dönemde o özelliği kullanıyorum böylelikle yabancı dilde search yapınca bunlar (TR) da çıkıyor. Atıyorum benim başlık aslen Türkçe olsa da ona bu video gözüküyor. Böyle böyle bulunuyorlar sanırım bu yüzden insanlar Türkçe başlıkların yanına eng sub. diye not düşmeye başladı yoksa aşırı anlamsız bir not oluyor kendisi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Az önce köprü çıkışından bir Focus geliyordu. İnce gündüz farıyla. Bir baktım ki xenon yok hemde Titanium değil. Sürmesiz farda led gündüz farı. Acaba ???? Hatalı mı geldi yoksa artık böyle mi [emoji14] para verip almamıştır herhal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Az önce köprü çıkışından bir Focus geliyordu. İnce gündüz farıyla. Bir baktım ki xenon yok hemde Titanium değil. Sürmesiz farda led gündüz farı. Acaba ???? Hatalı mı geldi yoksa artık böyle mi [emoji14] para verip almamıştır herhal. Hortum led koydurmuştur kendisi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2016 Oem farı bilmeyecek miyim canım coh ayıp 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Az önce yolda gördüm bir tane daha. Eminim Titanium sedan halojen g. f. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap