Serhat E. Oluşturma zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 22, 2016 Anneme bir araba almayı düşünüyorum. Kendi arabamı satamadığım için bütçem bu kadar. Bu fiyata olabildiğince modeli yeni tam otomatik düşük km bir HB araç arıyorum. Biraz baktım piyasada bu kriterlere uyan 206 307 clio ve zor da olsa polo gibi araçlar var. Tabi kaza boya durumları çok fazla. Sizin önerebileceğiniz, kullanıp memnun olduğunuz araçlar varsa önerilere açığım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Ben 2001 clio hb rxt 1.4 98 hp tam otomatik olanı kullandım bir süre, 60 bin km de iken bulmuştum kazasız bir araçtı 100 bin km de iken sattım, bu sürede bir kere kam kamtörü arızalandı birde ateşleme bobini arızalandı o kadar yaşına göre küçük ve basit arızalardı. Temiz düzgün kullanılmış bulabilirseniz tavsiye edebileceğim bir araçtır. Biz memnun kalmıştık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Şu konuda bana araba ararken konuşulmuştu. Vakit varsa okunabilir. Ben de 25bin diye başlamıştım ama mevcut fiyatlarla biraz zor. Umarım siz gönlünüze göre bir şey bulabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Aklıma Clio lar geliyor. Şöyle 2000-2001 model otm. Hem piyasası iyi hem bayan için ideal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 8 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Aklıma Clio lar geliyor. Şöyle 2000-2001 model otm. Hem piyasası iyi hem bayan için ideal. Abi clio banada guzel geliyor ama modeli cok eski. 206 lar daha yeni model ama onlara da guvenmiyorum. 206 kullanan biri olsa sahane olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 2 dakika önce, Serhat E. said: Abi clio banada guzel geliyor ama modeli cok eski. 206 lar daha yeni model ama onlara da guvenmiyorum. 206 kullanan biri olsa sahane olacak Düz vitesini kullandım ama otomatiği nasıl bilmiyorum. 307 lerin belirli bir modele kadar olan kısmında otomatiğinde ciddi sorun olduğunu biliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Kutluer Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 6 saat önce, Serhat E. said: Abi clio banada guzel geliyor ama modeli cok eski. 206 lar daha yeni model ama onlara da guvenmiyorum. 206 kullanan biri olsa sahane olacak 4 sene 206 kullandım otomatik şanzumanlı sor arkadaşım ne gerekiyorsa cevap vereyim sana. içini dışını bilirim:)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 2004 triptonik benzinli ford fiesta al. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Şunlara bakılabilir Jazz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2006-jazz-elit-otm-7ileri-sped-hatasiz-282671073/detay Colt http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ekonomik%2Cseri%2Csehir-ici-kullanimda-sinifinin-en-iyi-araci-281894057/detay Corsa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tunc-otodan-2006-opel-corsa-1.2-twinport-essentia-otomatik-vites-284123264/detay Clio http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-78000km-1.2-extreme-y.otomatik-clio-283822310/detay Megane HB http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2006-model-megane-1.6-sportway-otomatik-vites-279358335/detay Yaris http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-yaris-1.3-sol-mm-otomatik-vites-yokus-kalkis-des-y-kasa-275996845/detay 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Jazz gorunce bir an sevindim ama hasar kayitliymis. Bu fiyatlara alinacak otomatik araclarda temiz araba bulmak imkansiz sanirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Biraz öyle mecbur olarak 30'a çıkmıştık biz malum hikayesi yukarda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Biraz öyle mecbur olarak 30'a çıkmıştık biz malum hikayesi yukarda. Okudum konuyu.. Haklisiniz da bu fiyatlara otomatik araba bulmak cok zormus. Ozellikle robotize sanziman takintisi varsa daha da zor oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Şimdi, Serhat E. said: Okudum konuyu.. Haklisiniz da bu fiyatlara otomatik araba bulmak cok zormus. Ozellikle robotize sanziman takintisi varsa daha da zor oluyor Bizim punto'dan ben memnunum. Masraf çıkartmadığı sürece devam Robotize süper değil ama kasa hafif olduğu su götürüyor. Zaten beklentiyi düşük tutunca unutuyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Bizim punto'dan ben memnunum. Masraf çıkartmadığı sürece devam Robotize süper değil ama kasa hafif olduğu su götürüyor. Zaten beklentiyi düşük tutunca unutuyorsun Punto hem yeni bir arac hem de bildigim kadariyla hill holder var. Benim baktigim araclarin cogunda hh yok. Dualogic sanzimanla ilgili cok sikayet yok ama bir easytronic evlere senlik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Kutluer Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2016 peugeot porsche şanzuman diye geçiyor dediğimi gibi kronik bir sorunu yok. tam otomatik nette yarısı yarı otomatik diye yazarlar hem manuel kullanımı olduğu için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap