Emir Öztürk Oluşturma zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 23, 2016 Merhaba arkadaşlar focus 3 geri vites tavan aydınlatma ve park ampullerini degistirmek istiyorum beyaz olarak tavsiye edermisiniz arıza felan yakar mi kullanan kişiler resim ekleyebilir mi. Not/ konu var mı diye baktım fakat bulamadım varsa kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Geri viteste mercekli T15 canbus'lu led - parklarda SMD5050 9led'li T10 - iç aydınlatmada en küçüklerinden T10 kullandım memnunum. Bende arıza v.s olmadı çok şükür ama @Doğan Kurban abinin taktığı bazı araçlar kendini korumaya alıp kapatmış ışığı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 ben iç aydınlatmada kullandığım ledleri bir tanesi ara sıra kırpma yapıyor diye söktüm, zaten beyaz ışığı da pek sevmem orjinal ampüllere döndüm. bendeki 2 taneyi verebilirim isterseniz.. tekrar kullanmayacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap